Experiența pe care Jorge nu are cum să o uite. ”Eram tot ud pe pantaloni”

14.08.2020, 11:55
Experiența pe care Jorge nu are cum să o uite. ”Eram tot ud pe pantaloni”
Experiența pe care Jorge nu are cum să o uite. ”Eram tot ud pe pantaloni”

Cântărețul Jorge și-a amintit de una dintre experiențele neplăcute prin care a trecut pe vremea când era elev și a încercat să copieze la examenul de bacalaureat.

Jorge a povestit despre momentul când a vrut să copieze la examenul de Bacalaureat. Planurile însă nu au ieșit deloc așa cum se aștepta el.

„Eu am dat Bac-ul și la Anatomie. Și, ca să fiu eu sigur că o să iau notă mare mi-am lăsat o carte de anatomie în baie. La jumătatea orei am cerut la baie, evident. Pusesem cartea deasupra rezervorului cu apă, pe WC. Și când am ajuns în sfârșit la baie, cartea era fleașcă, udă toată.

Așa că am rupt câteva pagini de care aveam nevoie și le-am băgat în pantaloni. Când m-am întors în clasă toți râdeau și eu nu știam de ce. Eram tot ud pe pantaloni, în dreptul prohapului. Nu am mai făcut nimic, n-am mai putut să mai copiez, dar tot am luat nota 8:50”, a povestit Jorge pentru libertatea.ro.

 

Tatăl lui Jorge a fost profesor

Cântărețul Jorge a dezvăluit că tatăl său i-a fost profesor o singură dată șa școală. Cântărețul afirmă că acela a fost un moment ciudat atât pentru el, cât și pentru părintele său, care era profesor de engleză.

„Eu am făcut meditații cu tata de patru ori pe săptămână. El preda engleza, în școala generală, când eram eu mic. L-am avut o singură dată la oră profesor și a fost cea mai penibilă oră. Și lui i se părea oarecum ciudat, dar am avut plăcerea asta, să fie măcar o dată profesorul meu la oră.

Doar în clasa a VII-a și a VIII-a am fost la școala lui tata. În clasa a XI-a a început să mă mediteze pentru că urma să dau BAC-ul la engleză și la meditații aducea copii mai mici decât mine, pe care îi pregărea pentru Cambridge (nr. atestat de limba engleză) și mă nenoroceau”, a mai mărturisit Jorge într-un intyerviu.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea. Cântărețul și actuala sa parteneră de viață au împreună un băiețel, David.

citește și...