Experiența neplăcută prin care a trecut Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. ”Mi se părea umilitor să primesc note mici indiferent de prestație, doar ca să iasă Xuleasca mare câștigătoare”

16.12.2020, 12:59
Experiența neplăcută prin care a trecut Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. ”Mi se părea umilitor să primesc note mici indiferent de prestație, doar ca să iasă Xuleasca mare câștigătoare”
Experiența neplăcută prin care a trecut Nouria Nouri, fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie. ”Mi se părea umilitor să primesc note mici indiferent de prestație, doar ca să iasă Xuleasca mare câștigătoare”

Nouria Nouri, fosta parteneră de viață a cântărețului Daniel Iordăchioaie, a trecut printr-o experiență neplăcută în urmă cu câțiva ani, când a vrut să dea concurs pentru a ocupa un post într-o instituție de stat.

Nouria Nouri a povestit că a vrut să dea concurs pentru ocuparea unui post în cadrul unei instituții de stat, însă i s-a spus clar că acel concurs era aranjat astfel încât o persoană anume să îl obțină. ”Acum cativa ani, am decis sa ma angajez la o institutie de cultura, la stat. Nu-i voi da numele din respect pentru acea institutie. Se anuntase public concursul si mi-am depus dosarul. Intuitia imi spunea insa ca e prea frumos ca sa fie adevarat. Tocmai de aceea am pus mana pe telefon si am sunat pe cineva care lucra acolo ca sa intreb daca acel concurs e pe bune. Persoana de la capatul firului mi-a confirmat ca intuitia mea n-a dat gres nici de data aceea. – Concursul e pentru Xuleasca. Ea trebuie sa ocupe postul. Toata lumea de aici stie. – Adica daca eu particip la concurs n-am nicio sansa, indiferent de pregatire?- Eu nu zic sa nu participi, eu zic ca acest concurs a fost organizat pentru Xuleasca.Nu m-am mai prezentat la concurs. Mi se parea umilitor sa primesc note mici indiferent de prestatie, doar ca sa iasa Xuleasca mare castigatoare. Am asteptat cuminte afisarea publica a rezultatelor. Nu m-am mirat, dar m-a ingretosat sa observ ca pana si eu am stiut cine a luat concursul. Xuleasca, desigur”, a povestit aceasta în mediul online.

Nouri Nouri a mai spus că ulterior a tot urmărit site-ul instituției, în speranța că va mai apărea un post vacant, însă fără succes. Ulterior, fosta parteneră de viață a lui Daniel Iordăchioaie s-a lăsat păgubașă. ”Am sunat din nou persoana pe care o cunosteam din acea institutie s-o intreb daca era vreo sansa sa se mai dea un concurs, dar pe bune, in perioada urmatoare. M-a sfatuit sa urmaresc site-ul institutiei, acolo unde urma sa se anunte. Am urmarit zi de zi, luni intregi, dar n-a mai aparut niciun concurs. La un moment dat am renuntat. Obosisem.  Am inteles ca unica mea sansa este sa ma descurc singura. Nu e deloc usor, dar macar am constiinta impacata. Nu imi plac jocurile din culise si nu particip la ele. Imi place jocul pe scena, la vedere. Sau online, in perioada asta atat de dificila. Onest, curat si poate naiv, dar care imi aduce o satisfactie reala. Pe 22, 23 si 24 decembrie am intalnire cu copiii si Mos Craciun. Nu e sub egida vreunei institutii de cultura prestigioase, dar este muncita, gandita si simtita pana in adancul sufletului.  Dau concurs la fiecare intalnire cu copiii si il iau de fiecare data. Pe bune.Cand actorul tace, moare o lume. Pe actor cine il tine in viata?”, a încheiat Nouria Nouri.

Nouria Nouri a fost căsătorită cu Daniel Irodăchioaie și are doi copii

Nouria Nouri a fost căsătorită până în anul 2014 cu binecunoscutul artist Daniel Iordăchioaie. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Salma și Darius. De ceva vreme, Nouria Nouri și-a găsit fericirea alături de un bărbat pe nume Ionuț, cu care urma să se căsătororească, însă nunta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

“Nu programaserăm o dată fixă. Anul ăsta nu mai e cazul. Când o să revină planeta la normal, o să reluăm planurile de unde le-am lăsat”, a declarat Nouria Nouri.

Nouria Nouri mărturisea că nu își mai dorește copii. “Nu mă așteptam să mă mărit din nou, dar știam în sufletul meu că trebuie să fie acolo cineva și pentru mine, o jumătate. Eu știu cum e să treci printr-un divorț, așa că sper ca această nouă căsătorie să fie și ultima. Nu mai vrem copii, avem destui, eu doi, el doi, ne ajung”, spunea aceasta.

citește și...