Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se recăsătorește: „E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine”

06.09.2019, 13:25
Fosta soție a lui Daniel Iordăchioaie se recăsătorește: „E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine”
Nouria Nouri se va recăsători

La șase ani de la divorțul de Daniel Iordăchioaie, Nouria Nouri, fosta sa soție, se căsătorește din nou, cu iubitul său, Ionuț. 

Nouria Nouri și-a refăcut viața, la șase ani de la separarea de fostul soț. Deși nu l-a cunoscut de mult pe actualul său iubit, Ionuț, cei doi nu au avut nevoie de mai mult de șase luni pentru a-și da seama că vor să îmbătrânească împreună. 

Vedeta a vorbit recent, pentru Click, despre viitorul său soț, despre care spune că este un romantic incurabil. 

„Mă răsfață, mă iubește”

„În primul rând că e un bărbat asumat și responsabil, mă răsfață, mă iubește, iar pentru mine e foarte important să am această afecțiune, deoarece așa am crescut de mică acasă (…) Ne spunem ”baby”. E un romantic, îmi aduce flori, are grijă de mine, mă simt ca un copil – sunt cele mai frumoase lucruri”, a dezvăluit fosta soție a lui Iordăchioaie.

Nouria a vorbit și despre momentul în care cei doi s-au cunoscut: „Ne-am cunoscut acum o jumătate de an, la o petrecere a unor cunoștințe. Nici prin cap nu ne-a trecut că ne-am putea întâlni. Am vorbit și nu ne-am mai oprit din vorbit. Dialogul respectiv ne-a ajutat să ne dăm seama că ne dorim aceleași lucruri, că amândoi am trecut prin experiențe asemănătoare. Are și el copii, iar unul dintre băieții lui este născut în aceeași lună și în acelaşi an cu Darius al meu. Au dat amândoi Bacul anul acesta”.

„Rochia de mireasă o să fie lila”

„Avem planuri serioase, sunt un om serios, dovadă că prima mea căsnicie a durat 14 ani (…) Rochia mea de mireasă o să fie lila pentru că e culoarea mea preferată, în cercul meu de prieteni mi se spune Lady Lila”, a mai declarat bruneta. 

citește și...