Experiența neplăcută prin care a trecut Mihai Trăistariu. ”Mi-a dat foc la dulapuri”

15.10.2020, 12:10
Experiența neplăcută prin care a trecut Mihai Trăistariu. ”Mi-a dat foc la dulapuri”
Experiența neplăcută prin care a trecut Mihai Trăistariu. ”Mi-a dat foc la dulapuri”

Mihai Trăistariu a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută din cauza fratelui său, care i-a distrus un apartament.

Potrivit spynews.ro, anul acesta, cântărețul Mihai Trăistariuși-a invitat fratele la mare și l-a cazat într-unul din apartamentele sale. Din neatenție, acesta dat foc mai multor dulapuri și bunuri din apartamentul de pe litoral.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis: ”Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie”. Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a detaliat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu are șase apartamente la mare

Cântărețul Mihai Trăistariu face bani frumoși din închirerea caselor pe care le are. Artistul deține șase apartamente la mare și chiar și în această perioadă de criză din cauza pandemiei de coronavirus a primit oferte.

Mihai Trăistariu a primit oferte pentru închirirea apartamentelor pe durata verii, deși a fost o perioadă critică în contextul pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Eu am șase apartamente și dacă le închiriez pe timpul verii pot scoate 80.000 de euro, însă din cauza crizei poate ajung la jumătate. Sunt toate la ultimul etaj al unui bloc, e tot etajul acolo și poate fac și o cafenea pe bloc. Nu știu ce să fac, aș putea să le dau unei firme care se ocupă cu închirieri, în regim hotelier și să-mi iau banii la sfârșit de toamnă.

Îmi e teamă să nu pățească ceva apartamentele, așa cum mi-a zis cineva, la sfârșit este posibil să fac din nou investiții de 30% în apartamente”, declara Mihai Trăistariu despre afacerea sa cu apartamente.

citește și...