Eveniment important în viața Simonei Gherghe! Anunţul făcut de fosta prezentatoare TV

08.11.2019, 16:09

Viaţa Simonei Gherghe a trecut printr-o serie de schimbări de când a devenit mămica celor doi copii. Recent, fosta prezentatoare TV a făcut un anunţ pe reţelele de socializare şi a împărtăşit cu fanii săi momentele importante prin care trece familia sa.

Sâmbătă, pe 9, Vlad împlinește șase luni, așa că va începe diversificarea alimentației. Acum, Simona Gherghe va trebui să îi gătească micuţului pentru a vedea ce îi place, ce nu îi place.

Fosta prezentatoare TV are experiență din trecut, de la Ana şi cu siguranță nu va întâmpina probleme.

“Mi se pare un eveniment important. Mâine, pe 9 Vlăduț face șase luni, așa că începem diversificarea! Acum mă duc să cumpăr aparatul acela minune pe care l-am folosit și la Ana, care prepară legumele la abur.

Începem! Ce s-a schimbat față de acum doi ani, ei bine, sunt mult mai relaxată. N-o să mai aștept câte trei zile pentru fiecare legumă pe care o introduc. Nu cred că vor fi probleme. Și cred că o să fie un mare mâncăcios! Îl văd cum se uită la noi când mâncăm”, a spus Simona Gherghe.

„Ana mă ajută la băița lui”

Vedeta a vorbit și despre relația dintre fețita sa, Ana, și micuțul Vlad: „Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește, îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară. Uneori ea îi mai fură suzeta și vrea în brațe fix când e Vlad la mine în brațe”.

citește și...