Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la „Acces Direct”

02.09.2019, 13:30
Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la „Acces Direct”
Simona a prezentat emisiunea aproape un deceniu

Simona Gherghe a vorbit, recent, despre motivele care au dus la plecarea sa de la „Acces Direct”, emisiune pe care o prezenta de aproape un deceniu.

Deși toată lumea credea că Gherghe va reveni ca moderator al emisiunii, în urmă cu ceva timp Simona a dezvăluit că nu se va mai întoarce la „Acces Direct”, dar că nu va părăsi postul de televiziune unde a lucrat până acum. 

Dacă inițial vedeta nu a dat explicații privind plecarea de la show, zilele trecute blonda a vorbit despre motivele care au făcut-o să renunțe la postura de prezentatoare la „Acces Direct”. 

„Emoțional, m-a consumat foarte tare”

„Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea”, a mărturisit Simona.

Gherghe a abordat și subiectul plecării la altă televiziune și a negat această informație: „În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”.

citește și...