Eveniment important în viața lui Mădălin Ionescu. ”Restul îți spun în privat”

24.04.2021, 11:50
Eveniment important în viața lui Mădălin Ionescu. ”Restul îți spun în privat”
Eveniment important în viața lui Mădălin Ionescu. ”Restul îți spun în privat”

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a aniversat zilele acestea zece ani de mariaj cu Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu formează o familie alături de Cristina Șișcanu de un deceniu. Prezentatorul de televiziune și soția sa ai sărbătorit zece ani de mariaj zilele acestea. Mădălin Ionescu a ținut să marcheze evenimentul și pe contul său de pe o rețea de socializare.

”Sărbătorim 10 ani. Zece ani de la căsătorie, acel moment superb din Chișinău ! Membrii familiei vor veni pe rând. Așa sunt vremurile. Important e ca vor fi alături de noi! Te iubesc, bab ! Îți mulțumesc pentru nesfârșitele dovezi de iubire și pentru dăruirea ta inimaginabilă! Restul îți spun în privat !… ❤️”, a fost mesajul transmis de Mădălin Ionescu în mediul online.

Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a început la ”Acces Direct”

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată recent la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu

 

citește și...