Eveniment important în viața Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Ce au sărbătorit cei doi

14.06.2021, 15:53
Eveniment important în viața Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Ce au sărbătorit cei doi
Eveniment important în viața Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Ce au sărbătorit cei doi

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au aniversat zece ani de căsnicie în weekend.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 12 iunie 2021, cei doi au sărbătorit zece ani de la căsătorie, eveniment pe care l-au marcat și în mediul online. ”Ieri am făcut 10 ani de la nuntă ❤️”, a scris Cristina Șișcanu pe contul său de socializare.

La rândul său, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu a transmis un mesaj cu ocazia aniversării a zece ani de la nuntă: ”Acum zece ani… Nu-ti voi face o declarație lunga de dragoste… in public. Te iubesc și te voi iubi mereu ! ❤️ Sa ne fie bine și sa ne iubim la fel de intens ! Mulțumesc pentru tot!”.

Cum s-au cunoscut Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată în urmă cu ceva timp la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...