Eugenia Șerban, victima hackerilor. ”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva”

20.08.2021, 11:14
Eugenia Șerban, victima hackerilor. ”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva”
Eugenia Șerban. victima hackerilor. ”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva”

Actrița Eugenia Șerban, în vârstă de 51 de ani, a căzut victima hackerilor. Artista a explicat cum s-a trezit fără conturile de pe rețelele de socializare. ”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva”, a declarat vedeta. Eugenia Șerban mărturisit că a reușit să-și recupereze ulterior conturile de socializare.

Eugenia Șerban a fost victima hackerilor. Actrița a povestit ce s-a întâmplat de a ajuns în această situație.

Vedeta a reușit cu greu să-și recupereze coonturile de socializare.

Eugenia Șerban, victima hackerilor. ”În cinci minute nu mai aveam nici Facebook, nici Instagram, Yahoo, Google, nici Google Maps”

”Am avut o noapte albă, nu se poate așa ceva, am impresia că încă sunt violată. Am primit pe contul meu de Instagram, de pe contul unei prietene ca să o ajut să-și recupereze contul. Eu fiind într-o convorbire am făcut totul cum mi-a zis așa-zisa prietenă a mea și, de fapt, nu era prietena mea. I-a furat mai întâi ei contul. În cinci minute nu mai aveam nici Facebook, nici Instagram, Yahoo, Google, nici Google Maps. Contul meu de Facebook are cred că 40.000”, a declarat Eugenia Șerban la Anttena Stars, potrivit spynews.ro.

”Toată noaptea am stat cu un prieten să-mi recuperez conturile de Yahoo și Gmail mai întâi. Ei au încercat să vorbească cu prietenii mei, unii s-au prins, alții nu. Telefonul meu era blocat de ei, cu asta se ocupă, cer bani. Mie nu mi-au cerut, nu au avut tupeu, probabil s-au prins că de la mine nu au ce să ia. Acum sper că sunt toate securizate”, a mai spus aceasta.

Eugenia Șerban s-a confruntat cu de sănătate

Actrița Eugenia Șerban s-a confesat la o emisiune de televiziune în urmă cu ceva timp. Printre altele, artista și-a amintit și de perioada grea prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer, boală pe care a reușit să o învingă.

”Este clar că cel mai greu moment a fost cel prin care am trecut acum doi ani, dar a durat foarte puțin. În momentul în care auzi acel cuvânt este imposibil să nu te gândești la moarte. Două-trei săptămâni am căzut, apoi mi-am dat seama cât de mult îmi place viața. Nu mi-am dorit să rămână copilul meu fără mine și să nu mă aibă lângă el când se va căsători, plus că nu am făcut tot ce mi-am dorit. Toți avem momentele noastre grele, dar mereu învățăm ceva. Orice om care trece prin această boală trebuie să lucreze la psihic. Dacă ești încrezător, cu siguranță, vei ieși învingător”, a declarat Eugenia Șerban la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars.

citește și...