Eugenia Șerban, schimbată radical după ce a învins cancerul! Cum a ajuns să arate acum celebra actriță

26.07.2020, 14:02
Eugenia Șerban, schimbată radical după ce a învins cancerul! Cum a ajuns să arate acum celebra actriță
Eugenia Șerban, schimbată radical după ce a învins cancerul! Cum a ajuns să arate acum celebra actriță

Eugenia Șerban a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu două forme de cancer, unul ginecologic și la sân. Totul s-a întâmplat într-un singur an, însă actrița de 50 de ani a reușit să învingă cu brio cumplitul diagnostic.

În prezent, ea continuă tratamentele, dar spune că se simte bine! Eugenia Șerban a oferit un interviu pentru Click!, în care a povestit cum a reușit să treacă peste toate momentele dificile.

Cum se simte acum

‘Viața își urmează cursul și eu mă refac treptat. Am grijă de mine cum pot mai bine și îmi urmez tratamentele. Am fost chiar și două zile la mare, cu prietenele mele, însă am stat sub umbrelă, pentru că nu am voie și nici nu îmi face bine soarele, dar simțeam nevoia să ies puțin din București.

La jumătatea lunii august vreau să plec la munte puțin, am și niște prieteni care mă așteaptă la Bistrița, doar că până acolo este drumul cam lung! Am început și spectacolele de teatru, la grădină. Luni, pe 27 iulie, joc la Tg. Jiu. Pe 21 august, la Grădina de vară din Herăstrău, joc în piesa Amanta’, a spus actrița pentru Click!

Diagnosticată cu două tipuri de cancer

Eugenia Șerban a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer, iar în vara lui 2019 a suferit două intervenții chirurgicale, în mare secret. În urmă cu ceva timp, aceasta se luptase cu cancerul la sân.

Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin.

Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața!’, a mai adăugat Eugenia Șerban.

citește și...