Cum arată Eugenia Șerban la 50 de ani! A fost prima actriță din România care a avut curaj să filmeze scene de amor cu o femeie

22.12.2019, 01:00
Eugenia Şerban este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România! Deși acum are 50 de ani, aceasta încă arată fabulos la fel ca-n tinerețe.

Cum arată Eugenia Șerban la 50 de ani! A fost prima actriță din România care a avut curaj să filmeze scene de amor cu o femeie

Eugenia Şerban încearcă să ţină timpul pe loc și arată mai bine ca niciodată! În ultimii ani, vedeta a apelat chiar și la intervențiile chirurgicale pentru a scăpa de micile imperfecțiuni.

‘Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting mai fac câte un artificiu. Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu’, mărturisea superba actriță.

În anul 2003, Eugenia Şerban făcea furori pe micile ecrane după ce și-a arătat sânii siliconați în toată splendoarea. La vremea respectivă, a fost prima actriţă din România care a avut curaj să filmeze scene de amor cu o femeie. Eugenia Şerban a făcut mare vâlvă în pelicula “Dulcea saună a morţii”, unde a interpretat rolul lui Mari și a filmat mai multe scene lesbi.

11 ani mai târziu, Eugenia Şerban trecea printr-o adevărată dramă din cauza implanturilor cu silicon.

În 2014, actrița s-a confruntat cu apariţia unor tumori în zona bustului, apărute în urma intervenţiei nereuşite cu silicon. Ea a fost nevoită să-şi extirpeze ambii sâni pentru a-şi salva viaţa.

“Am avut silicoane pe care le-am pus prin ’90 şi ceva, iar în momentul în care m-am îngrăşat şi arătam prea mare la televizor, m-am dus să le scot. Un medic român, foarte bun de altfel, a ratat operaţia şi… . Un sân mi-a necrozat aproape în totalitate şi celălalt pe jumătate”, spunea Eugenia Şerban, la un post de televiziune.

citește și...