Ești născut în Balanță? Ce zodii sunt perfect compatibile cu tine

30.05.2022, 14:13
Ești născut în Balanță? Ce zodii sunt perfect compatibile cu tine
Ești născut în Balanță? Ce zodii sunt perfect compatibile cu tine

Zodia Balanței începe pe data de 22 septembrie și se încheie pe 20 octombrie. Experții în astrologie explică cu ce zodii sunt acești nativi compatibili în plan sentimental. Despre cei născuți sub semnul Balanței se spune că sunt foarte buni partener de cuplu pentru că întotdeauna încearcă să-l înțeleagă pe celălalt și să se pună în pielea lui.

Nativii din zodia Balanței sunt considerați ca având o foarte mare putere de seducție. Sun capabili să farmece pe cineva cu un simplu gest sau o privire. Sunt foarte buni parteneri de cuplu. Iată cu ce zodii se potrivesc acești nativi cel mai bine în plan sentimental:

Nativii din zodia Balanței se potrivesc extraordinar de bine cu nativii din zodia Leului. Între aceștia există o chimie extraordinară. Balanțele vor fi întotdeauna atrase de senzualitatea Leilor, iar aceștia din urmă for fi impresionați de înțelegerea și susținerea Balanțelor. Se înțeleg de minune în toate planurile și vor căuta mereu fericirea în cuplu.

Ești născut în Balanță? Ce zodii sunt perfect compatibile cu tine. Gemenii, parteneri perfecți

Între nativii din zodia Balanței și cei din zodia Gemeni există o foarte mare compatibilitate. Personalitățile lor se potrivesc perfect. Știu cum să se susțină și ce să facă pentru ca relația lor să funcționeze perfect. Împreună trăiesc experiențe cu adevărat unice. Sunt considerați ca fiind suflete-pereche.

Între nativii din zodia Balanței și cei născuți sub semnul Taurului există o foarte bună comunicare, dar și atracție sexuală. Ambele zodii sunt foarte romantice și pun foarte mare preț pe relația de cuplu, făcând tot ce le stă în putință ca partenerul să se simtă perfect alături de ei.

citește și...