Este oficial: când va începe ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Noua prezentatoare a dat vestea cea mare

16.07.2020, 14:47
Este oficial: când va începe 'Puterea dragostei', sezonul 3! Noua prezentatoare a dat vestea cea mare
Este oficial: când va începe 'Puterea dragostei', sezonul 3! Noua prezentatoare a dat vestea cea mare

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii ‘Puterea dragostei’, sezonul 3, a anunțat când se va da startul noului sezon al show-ului matrimonial.

Sezonul 2 se va încheia pe 26 iulie, iar sezonul 3 va începe la o zi distanță, pe 27 iulie.

Când va fi difuzat sezonul 3

“Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei. Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale”, a declarat Andreea Mantea, vechea prezentatoare.

Pregătirile sunt în toi, iar Cristina Mihaela Dorobanțu abia așteaptă să cunoască noii concurenți din casa ‘Puterea dragostei’.

‘Sunt convinsă că vă va plăcea noul sezon, sezonul 3 Puterea Dragostei, care va începe curând. Așadar, stați alături de noi, va fi un show extraordinar’, le-a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu fanilor emisiunii pe Instagram.

Înainte de finala sezonului 2, Andreea Mantea a vorbit în emisiune despre viitorii concurenți. În plus, vedeta de la Kanal D a oferit primele declarații despre plecarea sa de la cârma reality show-ului matrimonial.

Andreea Mantea nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D

‘Concurenții pentru sezonul 3 sunt în standby. Eu pot să intru și mâine și să fac anunțul despre finală. Noi vrem să terminăm cu voi, să ne luăm ”la revedere” și să vină alții. Știți ce nu o să se schimbe: doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!’, a spus Andreea Mantea la Kanal D.

‘A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă intorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!’, a mai spus Andreea Mantea, notează kfetele.ro.

Cristina Mihaela Dorobanțu a devenit cunoscută publicului după ce a concurat în show-ul ”Bravo, ai stil!”, apoi a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul ”Îmi place dansul” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii “Secrete intre fete”, din cadrul emisiunii ”Teo Show, la Kanal D”.

citește și...