Enrique Iglesias se sărută pasional cu o fană. „Sunt sigur că soția ta nu va fi fericită”

18.09.2022, 18:06

Enrique Iglesias și-a șocat fanii după ce a publicat un videoclip în care se sărută cu o fană în timpul unei întâlniri cu admiratorii de vineri seară. „Nu se va supăra soția ta?”, „Cum permite Anna asta?”, „Sunt sigur că soția ta nu va fi fericită”, sunt câteva dintre comentarii.

Cântărețul, în vârstă de 47 de ani, care este căsătorit cu soția sa Anna Kournikova, în vârstă de 41 de ani, de mai bine de două decenii,  a fost filmat în timp ce pupa o fană pe obraz, apoi ea a întors capul și s-au sărutat timp de mai multe secunde pe gură.

Enrique a părut să fie luat prin surprindere de moment, dar a apucat-o pe fană de talie și i-a permis să facă selfie-uri cu sărutul, înainte de a se îndepărta și de a fugi, sub privirile stânjenite ale paznicilor săi.

„Sunt sigur că soția ta nu va fi fericită”

Cântărețul, care a avut spectacole consecutive în Sin City, a distribuit ulterior clipul pe contul său de Instagram pentru ca cei 17,1 milioane de fani ai săi să îl vadă, scriind: „Vineri noaptea în #LASVEGAS”.

Cu toate acestea, fanii au fost îngrijorați că filmarea nu va fi pe placul soției sale de 21 de ani, comentând:„Nu se va supăra soția ta?”, „Cum permite Anna asta?”, „Sunt sigur că soția ta nu va fi fericită”, sunt câteva dintre comentarii.

Anna și Enrique au mai avut despărțiri de-a lungul timpului

Enrique s-a căsătorit cu Anna – o jucătoare de tenis retrasă – în 2001, iar cuplul are trei copii: gemenii Nicholas și Lucy, în vârstă de patru ani, și Mary, în vârstă de doi ani.

Enrique a dezvăluit recent că copiii săi au văzut videoclipul în care a cunoscut-o pe mama lor, Anna. Cei doi au făcut cunoștință în timp ce lucrau la videoclipul piesei Escape din 2001 a lui Enrique.

Anna și Enrique au avut o relație romantică timp de două decenii și s-au împăcat după ce s-au despărțit în mai multe rânduri.

Cuplul s-a întâlnit inițial atunci când starul de tenis a portretizat interesul său amoros în videoclipul piesei sale din 2001, Escape.

Înainte de a se implica în relație cu actualul ei partener, Kournikova a avut o relație de lungă durată cu jucătorul profesionist de hochei pe gheață Pavel Bure.

La începutul anilor 2000 au existat numeroase zvonuri despre o potențială căsătorie a celor doi la începutul anilor 2000, deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat vreodată nimic.

În 2017, cei doi au anunțat că și-au întemeiat o familie, după ce au întâmpinat o pereche de gemeni pe nume Nicholas și Lucy.

 

 

citește și...