Enrique Iglesias respinge moștenirea tatălui său. “Trec anii fără să vorbească nici măcar la telefon”

16.10.2022, 20:06

Fiul lui Julio Iglesias renunță la partea sa din averea cântărețului în vârstă de 79 de ani.  “Relația lui cu tatăl său nu a fost niciodată una dintre cele mai bune, trec anii fără să vorbească între ei, nici măcar la telefon. Enrique simte că și-a făurit cariera fără ajutorul lui”, mărturisește o sursă apropiată cântărețului.

Julio Iglesias și tatăl său Julio nu au cele mai bune relații. De fapt, ei spun că nu s-au mai vorbit de ani de zile și că ruptura dintre ei este completă.

Presa Națională arată că există o rivalitate dură între ei și că a existat o concurență foarte mare chiar și între companiile lor artistice, potrivit marca.com,

“Trec anii fără să vorbească”

Relația lui cu tatăl său nu a fost niciodată una dintre cele mai bune, trec anii fără să vorbească între ei, nici măcar la telefon. Enrique simte că și-a făurit cariera fără ajutorul lui”, mărturisește o sursă apropiată cântărețului.

Ca urmare a acestei situații, Enrique Iglesias a respins partea din moștenire care i se cuvenea pentru că este unul dintre cei opt copii ai artistului. Este ciudat, deși fiul lui Julio Iglesias a avut o carieră de succes. Potrivit El Nacional, Enrique a strâns o mulțime de avere pe cont propriu în străinătate cu soția sa Anna Kournikova.

Care este moștenirea lui Julio Iglesias

Moștenirea pe care Julio Iglesias și-a făurit-o în cei peste 50 de ani de carieră este evaluată la 800 de milioane de euro, iar Enrique ar fi luat o parte considerabilă împărțind moștenirea în opt părți.

Artistul în vârstă de 79 de ani a strâns această avere nu numai pentru succesele sale în muzică, ci și pentru rolul său de antreprenor, investind în Punta Cana Real Estate din Republica Dominicană, fiind proprietarul unei treimi din proprietăți, comertul si aeroportul de acolo.

La nivel de proprietate, are vile în Miami, o insulă în Bahamas, o altă casă în Marbella, un jet privat de 45 de milioane de euro, o marcă de vodcă, o cramă, restaurante, mașini, acțiuni la companii de cosmetice, colecții de mașini… Pe scurt, o moștenire scumpă și unică.

citește și...