Adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără”

08.06.2020, 14:46
Adevărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără”
devărul despre condițiile de trai de la ”Survivor România”. ”Miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără”

Cântăreața Elena Ionescu a oferit detalii despre condițiile de trai de la show-ul ”Survivor România”, care s-a filmat în Republica Dominicană și care a fost transmis de postul de televiziune Kanal D.

Condițiile de trai de la ”Survivor România” au fost unele extrem de dificile pentru toți concurenții. Cântăreața Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor și care a câștigat competiția, a oferit detalii despre cum se trăia în tabără.

”A fost greu foarte, foarte greu… Să mânânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea, care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo, care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu, e cumplit. Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a spus Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

”Ne spălam în apa oceanului”

Elena Ionescu și ceilalți colegi ai ai de la ”Survivor România” au avut probleme cu igiena pentru că nu aveau la îndemână cele necesare pentru a se putea spăla.

”Să nu te speli atâta timp bine.. .este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără. Se simțeau tot felul de ”miresme”. Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine. Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros. Totuși, veneam transpirați total de la jocuri și era greu, cu hainele pline de noroi, de nisip…

Iar în partea de final, când ne-am unificat, și ne-am dus în altă parte, a fost și mai dificil, mai ales că eu în cap, aveam câlți, atât de încurcat îmi era părul. Nu mai aveam ocean și ne spălam cu apă potabilă. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc câștigat, am primit câte un săpun la două persoane. Eu l-am împărțit cu Asiana și, de fericire, ne-am dat cu el de aveam senzația că ne-am luat pielea de pe noi, ne dădeam jos toate straturile de bronz. Offf…așa era acolo. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri…”, a mai povestit Elena Ionescu.

citește și...