Emisiunea ”Acces Direct” va fi difuzată și sâmbăta. Ce spune prezentatoarea Mirela Vaida

23.06.2020, 11:45
Emisiunea ”Acces Direct” va fi difuzată și sâmbăta. Ce spune prezentatoarea Mirela Vaida
Emisiunea ”Acces Direct” va fi difuzată și sâmbăta. Ce spune prezentatoarea Mirela Vaida

Schimbare în acea ce privește emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1. Emisiunea va fi diifuzată și sâmbăta.

Până acum, emisiunea ”Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, era difuzată de luni până vineri inclusiv. Acum, show-ul respectiv va fi difuzat și sâmbăta.

Potrivit click.ro, începând din data de 27 iunie, Acces Direct, va avea o ediţie specială, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00.

„Acces Direct din weekend, mai exact de sâmbăta după-amiaza, va fi o ediţie specială a emisiunii, pentru toată familia, o ediţie cu şi despre oameni simpli, de care noi am fost apropiaţi întotdeauna, cu problemele lor de ordin social sau sentimental, dar va avea şi un puternic conţinut de divertisment. Astfel, vom avea invitaţi din rândul celebrităţilor, vom afla detalii în premieră despre noutăţile lor artistice, dar şi despre momentele importante din vieţile acestora. Ba chiar vom pătrunde în casele lor, pe care poate unii dintre ei şi le vor prezenta în premieră la Acces Direct.

Alături de noi vor fi săptămânal şi vloggeri şi influenceri, cu care vom vorbi despre tot ce credem că este important să afle publicul nostru. Aşadar, vă propunem două ore de divertisment şi informaţii utile, poveşti reale din viaţa oamenilor simpli şi a celebrităţilor, pentru că până la urmă, orice vedetă, înainte de toate, e un om cu trăirile şi experienţele sale, ca oricare dintre noi! Aşadar, nu uitaţi, începând cu sâmbăta aceasta, de la 17:00, vă dau întâlnire în fiecare săptămână, bineînţeles, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida, potrivit sursei citate.

Mirela Vaida este absolventă a Facultății de Drept

Mirela Vaida a terminat cursurile Liceului de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la Bacalaureat.

Între anii 2001 și 2006, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București. Aceasta și-a luat licența cu o medie de top, respectiv 9,35. După absolvirea facultății, Mirela Vaida a făcut și două mastere.

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida are o familie fericită. Vedeta este căsătorită cu Alexandru și are trei copii. Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul trecut, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.

citește și...