Emily Burghelea are coronavirus. Cu ce simptome s-a confruntat fosta asistentă de televiziune

07.12.2020, 12:26
Emily Burghelea are coronavirus. Cu ce simptome s-a confruntat fosta asistentă de televiziune
Emily Burghelea are coronavirus. Cu ce simptome s-a confruntat fosta asistentă de televiziune

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea este infectatată cu noul coronavirus. Aceasta a dat detalii despre starea sa de sănătate.

Emily Burghelea a făcut primele declarații după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19. Aceasta a a contractat virusul după ce a luat contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Emily Burghelea este izolată la domiciliu împreună cu partenerul ei de viață, Andrei.

„De pe data de 2 decembrie sunt în carantină alături de iubitul meu, după ce am intrat în contact cu o persoană pozitivă. Din păcate, virusul nu iartă pe nimeni și, în urma procedurilor legale, am aflat că sunt pozitivă însă, spre surprinderea noastră, doar eu. Deși locuim în aceeași casă și dormim în același pat, testul lui Andrei a ieșit negativ. Eu am avut, slavă Domnului, simptome ușoare. Dureri în gât, o stare de oboseală cronică și febră 37,5 într-o singură seară, dar acum mi-am revenit. Știu foarte bine cât de tare te poate doborî acest virus”, a declarat Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Și mama lui Emily Burghelea a avut coronavirus

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea a trecut prin momente extrem de dificile după ce mama sa a fost infectată cu COVID-19.

În luna octombrie, Emily Burghelea a dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus. Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că a trecut prin momente dificile.

„Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznit pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut. A avut coronavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să își revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a povestit Emily Burghelea.

citește și...