Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului. ”Așa cum și-a dorit tati”

19.01.2021, 12:19
Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului. ”Așa  cum și-a dorit tati”
Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului. ”Așa cum și-a dorit tati”

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.

Emily Burghelea, fostă asistentă tv  la Antena 1, s-a căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut.  Blonda este însărcinată cu primul ei copil. În platoul emisiunii ”Teo Show”, vedeta a anunțat sexul bebelușului. Emily Bughelea mai are doar două luni până când va deveni mămică de fetiță.  Aceasta a afirmat că partenerul ei de viață își dorea o fetiță. „Doamnelor si domnilor, este fetiță, nu gemeni, nu băiețel. Este fetiță, așa cum și-a dorit tati”, a confirmat Emily Burghelea, în direct, la ”Teo Show”.

Emily Burghelea a explicat și cum vrea să nască. „Mi-aș dori să nasc în apă, dar nu știu exact unde o să fac asta. Ne gândeam într-o perioadă să mergem în America. Sunt hotărâtă să nasc în apă”, a dezvăluit blonda, citată de revista Viva.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie în direct la TV

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Andrei, în direct la emisiunea ”Teo Show”, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție.

Andrei a povestit că a amânat cererea în căsătorie de trei ori.

„Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo. Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a povestit partenerul de viață al lui Emily Burghelea.

citește și...