Elvira Deatcu, actrița din Vlad, are coronavirus! Cum se simte

05.11.2020, 10:09
Elvira Deatcu, actrița din Vlad, are coronavirus! Cum se simte
Elvira Deatcu, actrița din Vlad, are coronavirus! Cum se simte

Elvira Deatcu, actrița din serialul ‘Vlad’, a mărturisit că a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, alături de toți membrii familiei ei.

Actrița a decis să se testeze în momentul în care a rămas fără gust și fără miros. Elvira Deatcu a declarat că starea ei de sănătate este una bună până în prezent.

Elvira Deatcu are coronavirus

‘Ca să rămânem în «cordialitate cu adevărul», așa cum frumos a spus-o un minunat preot, aș vrea să aflați de la mine, și nu pe alte căi, că vineri, rămânând brusc fără gust și miros, am făcut testul PCR și ieri seară am aflat că testul COVID a ieșit pozitiv pentru toți patru membri ai familiei mele.

Deși mă așteptam, șocul a fost destul de mare! Din fericire, avem o stare bună toți, am făcut evaluarea care se cere într-o astfel de situație și totul este în regulă. Suntem în izolare, firește, și… optimiști că vom trece cu bine peste încercarea asta. Aveți grijă de voi, de copii, părinți și de bunici. Vremurile sunt tulburi, ciudate, tensionate și fiecare dintre noi învață în perioada aceasta o lecție nouă despre bunătate, generozitate, fragilitate… Vă doresc sănătate’, a declarat Elvira Deatcu pentru Pro TV.

Cine este soțul Elvirei Deatcu, actrița din serialul ‘Vlad’

Îndrăgita actriță de la Odeon a povestit recent cum a început povestea de dragoste cu tatăl copiilor săi, dar și cu ce se ocupă soțul său. Pe pagina ei de Facebook, Elvira Deatcu a publicat mai multe imagini cu familia sa.

‘Într-un octombrie la fel de frumos ca cel de azi, acum 21 de ani, «ne-am luat»! N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte și de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înțelepciune și doi băieței minunați, am ajuns pân-aici! Ceea ce vă dorim și dumneavoastră! P.S. Soțu’ nu știe că l-am scos «în lume»’, a scris Elvira pe pagina ei de socializare.

citește și...