Elixirul minune consumat de Irina Loghin, în fiecare dimineață. Face senzaţie în rândul fanilor

04.11.2021, 12:35
Elixirul minune consumat de Irina Loghin, în fiecare dimineață. Face senzaţie în rândul fanilor

Irina Loghin (82 de ani) este una dintre cele mai admirate interprete de muzică populară din România. Artista pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Vedeta a dezvăluit cum îşi menţine silueta și a vorbit despre băutura pe care o consumă în fiecare dimineață. O rețetă rapidă, preparată în casă, este secretul îndrăgitei artiste.

Irina Loghin iese zilnic la plimbare în parc, fiind într-o condiție fizică de invidiat, dar are grijă și la alimentație.

Irina Loghin consumă, în fiecare toamnă, mustul de struguri cu un ingredient secret cunoscut pentru efectele sale benefice asupra sănătății. Se pare că rețeta sa face senzaţie în rândul fanilor.

Rețeta de must cu hrean a Irinei Loghin

“Mustul cu hrean, pe care îl consum eu toamna, este preparat după o rețetă a mea, are un gust extraordinar şi se face în felul următor. Peste mustul obţinut din struguri, căpşunică se numeşte soiul, am pus hrean dat prin blender. Se pune circa 250 de grame de hrean, la o damigeană de 25 de litri”, a spus Irina Loghin, potrivit clik.ro.

Doamna cântecului popular românesc ne dezvăluie cum îşi începe dimineaţa. Irina Loghin bea ceai de cătină, pe care îl face în casă, în fiecare dimineață.

„Totul vine de la alimentație. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a declarat Irina Loghin la PRO TV, în emisiunea „Vorbește lume”.

Irina Loghin nu mai consumă carne

De asemenea, artista este vegetariană de 50 de ani. Irina Loghin a avut parte de o experienţă neplăcută, în timp ce se afla într-un turneu prin ţară. Mai exact, aceasta se afla la Sibiu, când a comandat o friptură de vită la un restaurant.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două”, a spus, recent, Irina Loghin.

 

citește și...