Eliminare-șoc la ‘Chefi la cuțite’. Unul dintre cuțitele de aur a fost eliminat din competiție: ‘A căzut într-o mediocritate’

31.05.2021, 11:07
Eliminare-șoc la 'Chefi la cuțite'. Unul dintre cuțitele de aur a fost eliminat din competiție: 'A căzut într-o mediocritate'
Eliminare-șoc la 'Chefi la cuțite'. Unul dintre cuțitele de aur a fost eliminat din competiție: 'A căzut într-o mediocritate'

Ediția de duminică seară, 30 mai, a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o eliminare neașteptată din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cel de-al unsprezecelea battle a reprezentant o luptă asiduuă pentru cele trei echipe, conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Competiția culinară de la Antena 1 devine din ce în ce mai grea, iar concurenții încep să fie eliminați, chiar chiar și cuțitele de aur ale juraților.

Eliminare-șoc la ‘Chefi la cuțite’

Pentru probele pe echipe, concurenții au fost nevoiți să gătească o rețetă, folosind în mod obligatoriu gorgonzola, trufe și lapte condensat. Sorin Bontea și-a folosit una dintre amuletele ‘de milioane’, pentru a înlocui un concurent din echipa lui.

Tot în ediția trecută, Sorin Bontea a reușit să câștige proba pe echipe, drept urmare echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel pentru probele individuale.

Din păcate, un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția. Este vorba despre Paul Vasile, fostul cuțit de aur al lui Sorin Bontea, care fusese salvat în ediția trecută chiar de Cătălin Scărlătescu. Tânărul se afla deja la al doilea duel pierdut.

Cuțitul de aur al lui Sorin Bontea a fost eliminat

Paul Vasile a mărturisit că este o persoană emotivă, care nu a rezistat atât de bine la stres. Ceilalți concurenți au avut un șoc când au aflat că tocmai el va părăsi echipa mov.

„Cred că de la 6 ani am început să cochetez cu bucătăria. Am început să fac școala pentru bucătari pentru că asta e pasiunea mea și am zis că trebuie să-mi urmez acest vis.

Dacă eram la practică nu ratam niciun curs, am mers în fiecare zi. Am prins sărbătorile de Crăciun și m-am dus la practică să învăț. Imediat după ce am terminat cursurile m-am angajat la un restaurant în București, eram ajutor de ajutor de bucătar pentru că eram la început de tot și aveam salariul foarte mic”, a spus Paul Vasile de la Chefi la cuțite

”Din păcate, copilul ăsta a căzut într-o mediocritate în ultimele dueluri și n-a mai putut să mai iasă de acolo.”, a spus Florin Dumitrescu, după ce Paul Vasile a fost eliminat.

Echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu va fi formată din Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Nicoleta Pop, Alexandru Bădițoaia, Vincenzo Aiello și Andra Mihail.

citește și...