Elena Merișoreanu s-a externat după ce a fost infectată cu COVID-19. ”Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit”

05.10.2021, 13:53
Elena Merișoreanu s-a externat după ce a fost infectată cu COVID-19. ”Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit”
Elena Merișoreanu s-a externat după ce a fost infectată cu COVID-19. ”Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit”

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani,  a fost infectată cu noul coronavirus. Artista de folclor  a fost internată mai multe zile la Institutul ”Matei Balș” din Capitală, însă acum a fost externată. Interpreta de muzică populară a dezvăluit care este starea sa de sănătate în prezent.

Elena Merișoreanu este infectată cu COVID-19. Artista se vaccinase împotriva coronavirusului cu ambele doze. Interpreta de muzică populară a fost  internată mai multe zile la Institutul ”Matei Balș” din București. Artista se vaccinase împotriva coronavirusului cu ambele doze. Zilele acestea, Elena Merișoreanu a fost externată și a făcut declarații, pentru impact.ro, despre starea sa din prezent.

Elena Merișoreanu s-a arătat dezamăgită de faptul că unele persoane au comentat că ar fi fost plătită ca să stea în spital. ”Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit. Nu le doresc să ajungă și ei la spital, să vadă cum e. Boala asta e parșivă”, a spus artista.

Elena Merișoreanu s-a externat după ce a fost infectată cu COVID-19. ”Am stat nouă zile, trebuia 14”

Elena Merișoreanu a fost externată după nouă zile, după ce analizele i-au ieșit bine. ”Ieri m-am externat. Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte. Ce bine e acasă. În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut.Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu”, a explicat artista.

”Voiam să ies încă de sâmbătă, dar nu a fost medicul de gardă. Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT–ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero. Azi dimineața am avut saturația 99, ceea ce a fost foarte bine. Pot spune că m-am odihnit în spital, atâta am dormit”, a adăugat aceasta.

Elena Merișoreanu a declarat că nu știe de unde s-a infectat, însă a mărturisit că înainte de a fi depistată pozitiv a participat la mai multe evenimente cu multe persoane. ”Am avut trei evenimente înainte. Noi cântăm 50 de minute, am stat două ore să fac poze cu toți care mă luau în brațe, apoi am ieșit afară transpirată, am stat în grădină. Am fost apoi și la un eveniment unde erau o grămadă de maneliști. Nu știu de unde am luat-o, am fost și la filmări”.

citește și...