Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”În clipa aia am căzut”

08.12.2021, 15:05
Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”În clipa aia am căzut”
Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”În clipa aia am căzut”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția mamei sale. Aceasta a aflat că mama sa a murit înaintea unui spectacol pe care urma să-l susțină. ”În clipa aia am căzut”, a povestit  cântăreața de muzică populară la o emisiune de televiziune.

Elena Merișoreanu a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre momentul în care a aflat că mama sa a murit.

A aflat vestea tragică înainte de a urca pe scenă la un spectacol.

Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”

„Eram la Rapsodia și m-a anunțat să cânt și l-am văzut pe regizor, zice: ”când ieși, am să-i spun ceva foarte trist”. I-am zis: ”nu se poate, spune-mi acum” (… ) Zice: ”mama ta a murit”, în clipa aia am căzut. Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”, a mărturisit Elena Merișoreanu, notează wowbiz.ro.

„Omul care vine să te vadă, nu vine ca să-i spui necazurile tale”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu a avut probleme în mariaj

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Artista a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine… O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia interpreta de muzică populară într-un interviu.

citește și...