Elena Merișoreanu și-a făcut testul COVID-19. ”Toată noaptea nu am închis ochii de frică”

18.07.2020, 12:52
Elena Merișoreanu și-a făcut testul COVID-19. ”Toată noaptea nu am închis ochii de frică”
Elena Merișăreanu și-a făcut testul COVID-19. ”Toată noaptea nu am închis ochii de frică”

Interpreta de muzică populară și-a făcut testul pentru coronavirus. Artista a mărturisit că a avut emoții cumplite până la aflarea rezultatului.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu și-a făcut testul pentru COVID-19 după ce asistenta sa a ajuns la spital cu febră.

„Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri. A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a povestit Elena Merișoreanu la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Testul pentru coronavirus al artistei a ieșit negativ.

„Azi dimineață, la prima oră mi-a dat telefon: „doamnă, sunteți negativă și dumneavoastră și doamna asistentă”. A făcut o indigestie de la pepene rece. Atâta sunt de fericită, dar totuși mi-a spus că trebuie să mai fac un test”, a mai declarat Elena Merișoreanu.

„Nu am febră deloc, nu am senzații de nimic, adică sunt sănătoasă. (…) Nu mă mai ține (n.r. în izolare). Au zis să nu stau în izolare, că nu este nicio problemă”, a adăugat ea.

Dezvăluiri din viața de familie

La o emisiune de televiziune, Elena Merișoreanu a vorbit despre partenerul ei de viață. Vedeta a dezvăluit că a fost înșelată de acesta.

„Am fost înșelată, eram plecată 6-7 luni în turneuri. Știam precis dar nu i-am spus niciodată. Nu mi-a dat ocazia să îi reproșez. A fost și el discret”, a spus interpreta de muzică populară, potrivit sursei citate.

„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșeală, nu mă deranjează, că tot acasă vine. Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca cea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu. Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a mai afirmat ea.

citește și...