Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu un diplomat: „N-am scăpat de el”

23.01.2022, 17:57
Elena Merișoreanu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu un diplomat: „N-am scăpat de el”
Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”În clipa aia am căzut”

Artista Elena Merișoreanu a vorbit despre pasiunea pe care a manifestat-o față de ea un diplomat. Cântăreața a mărturisit și motivul din spatele căruia relația dintre cei doi nu s-a putut concretiza. ”M-am dus cu el, că n-am scăpat de el ”, spune interpreta de muzică populară.

 

Elena Merișoreanu a povestit în premieră, în cadrul unui interviu la podcastul lui Valentin Sanfira, despre faptul că în tinerețe a fost curtată de un diplomat.

Artista crede că viața ei ar fi avut o alta traiectorie dacă s-ar fi implicat în altă relație, cu un diplomat. Artista consideră că ar fi renunțat la viața artistică și ar fi fost stabilită în străinătate.

”M-am dus cu el, că n-am scăpat de el ”

Elena Merișoreanu mai spune că bărbatul respectiv o curta și făcea orice ca să o câștige. Acesta a fost atât de insistent încât artista a acceptat să o ducă acasă la părinți.

 

„La un moment dat, vine el la ansamblu și zice ”diseară am înțeles că n-ai spectacol, haide să mâncăm la Grădinița”. Era select acolo. Ne-am dus, am mâncat și mi-am dat seama. Zic ”știi, eu nu pot să stau prea mult că mâine dimineață am tren, plec să-mi văd părinții”, ”dar te duc eu”. M-am dus cu el, că n-am scăpat de el. Nu a pus mâna pe mine și nu era însurat. Și m-am dus și am spus ”m-a adus domnul Puiu”, dar tata ”na, păi ăsta-i om ca lumea”. I-a plăcut. Tata era mai bătrân ca mama cu 18 ani”, a dezvăluit Elena Merișoreanu în podcastul lui Valentin Sanfira.

Mama ei a fost cea care a îndrumat-o să aleagă cariera

Persoana care a îndrumat-o să se îndrepte către carieră a fost mama ei, deși tatăl Elenei Merișoreanu era foarte încântat de relația dintre fiica să și diplomat.

„I-am povestit mamei și zice ”auzi, tu ai plecat în București să te faci cântăreață. Ăsta vrea să te măriți cu el și să pleci în străinătate”, că e diplomat și trebuia să fie însurați. Și zice ”tu nu mai faci nimic cu cântatul! Pentru asta ai plecat tu de acasă?!”. A avut dreptate. (…) Până la urmă pe el l-a trimis în Portugalia și s-a rupt treaba”, a explicat interpreta de muzică populară.

citește și...