Majda Aboulumosha și-a riscat sănătatea la ‘Survivor’! Ce contraindicații a avut de la medici

28.01.2021, 17:42
Majda Aboulumosha și-a riscat sănătatea la 'Survivor'! Ce contraindicații a avut de la medici
Majda Aboulumosha și-a riscat sănătatea la 'Survivor'! Ce contraindicații a avut de la medici

Majda Aboulumosha a avut nevoie de îngrijiri medicale la ‘Survivor’. Actrița a riscat mult că a plecat în Republica Dominicană, deși nu se recuperase în totalitate după operația la sâni. 

Înainte de a pleca la ‘Survivor’, doctorii care i-au făcut intervenția chirurgicală la bust au avertizat-o că s-ar putea să aibă probleme din cauza probelor fizice extrem de grele.

În urmă cu nici trei luni, Majda Aboulumosha și-a făcut o operație de ridicare a sânilor, numită mastopexie. Din cauza efortului fizic din cadrul competiției, Majda a avut nevoie de îngriiri medicale.

Majda Aboulumosha s-a lovit la sâni

Mulatra s-a lovit și s-a ținut de sâni, semn că o durea în durerea respectivă. A doua oară, Majda a leșinat în timpul altei probe.

‘Înainte să accepte participarea la Survivor, Majda a venit la clinica din București și am discutat despre riscuri. A fost de acord că ceea ce se întâmplă la Survivor este departe de a fi normalitatea din viața unui om, mai ales a unui pacient proaspăt operat. Probele sunt grele, dure și accidentările iminente.

Am avertizat-o să fie atentă, să nu se lovească peste sâni, pentru că se poate alege cu un hematom, o deformare sau desfacerea suturii. I-am recomandat să poarte o bustieră în timpul probelor, care să îi susțină sânii și să îi ofere mai multă protecție. În toamnă, înaintea intervenției de mastopexia, Majda a făcut o ecografie. Când se va întoarce, va trebui să meargă la control, în Turcia’, a spus Ensar Duman, pentru Ciao.

A leșinat la ‘Survivor’

Vedeta a început să se simtă rău în timpul jocului pentru imunitate, însă a luptat până în ultima clipă. Concurenta a insistat să intre pe traseu, dar nu a rezistat mult.

Majda Aboulumosha le-a mărturisit colegilor de echipă că nu se simte deloc bine. La sosirea medicilor, aceasta abia dacă se mai putea ține pe picioare și a leșinat în brațele lor.

‘Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac. Nu am cum, că cedez punctul după. Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu vreau să intru. Am vomitat doar apă și ușor galben, suc gastric. Mă doare rău de tot stomacul, dar mă duc pe traseu. Îmi simt buzele foarte amorțite, nu știu de ce’, spunea Majda, înainte de a leșina.

citește și...