Elena Lasconi se operează. ”De aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă”

15.12.2020, 10:41
Elena Lasconi se operează. ”De aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă”
Elena Lasconi se operează. ”De aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă”

Elena Lasconi, fostă jurnalistă la Pro TV și actualul preimar din Câmpulung Muscel, a anunțat că se operează.

Fosta vedetă Pro TV Elena Lasconi, acum primar la Câmpulung Muscel, a anunțat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale săptămâna aceasta, la Cluj Napoca.

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi luni, 14 decembrie 2020, pe pagina sa de Facebook, potrivit click.ro.


Elena Lasconi a plecat de la Pro TV după 25 de ani

în luna martie a acestui an, Elena Lasconi anunța că pleacă de la Pro TV, postul unde a lucrat timp de 25 de ani, pentru a se dedica în totalitate activității ei din Câmpulung Muscel.

”25 de ani la PROTV în 6 minute. Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel”, explica vedeta de la Pro TV în primăvara acestui an.

”Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, adăuga Elena Lasconi.

citește și...