Elena Lasconi face mărturisiri. ”Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă”

25.04.2022, 12:11
Elena Lasconi face mărturisiri. ”Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă”
Elena Lasconi face mărturisiri. ”Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă”

Elena Lasconi a fost ani de zile o prezență obișnuită pe micile ecrane. Aceasta a decis să renunțe la televiziune după 25 de ani la postul de televiziune Pro TV, iar acum este primar la Câmpulung Muscel. Vedeta și-a amintit de perioada petrecută în televiziune. ”Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă”, a declarat aceasta.

Elena Lasconi a renunțat în anul 2020 la televiziune, după 25 de ani petrecuți la Pro TV. Fosta prezentatoare de la Pro TV a fost aleasă primar la Câmpulung Muscel. De curând, Elena Lasconi s-a întors în televiziune, aceasta apărând la emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, de la Pro TV, unde a jucat rolul de ofițer al Stării Civile în show-ul matrimonial.

Elena Lasconi și-a amintit de perioada petrecută în televiziune. Aceasta a afirmat că nu regretă faptul că a decis să iasă din presă.

Elena Lasconi face mărturisiri. ”Nici amintirile acelei perioade, cea petrecută la PRO TV, nu mă copleșesc”

”Nu regret niciun moment că am ales să ies din presă și să accept o altă provocare. Nu știu dacă mă credeți, dar nici amintirile acelei perioade, cea petrecută la PRO TV, nu mă copleșesc. Îmi doresc să am însă parte de așa ceva mai târziu, când mă voi apropia de pensie. Dar astăzi prefer să mă concentrez asupra prezentului și viitorului, nu asupra trecutului!”, a declarat Elena Lasconi pentru impact.ro.

 


”Ca bugetar am sesizat că ai mai multe zile libere. Categoric! Și uneori mă întreb ce să fac cu ele. Dar ajung repede să-mi umplu timpul și atunci, fiindcă treabă se găsește de făcut întotdeauna. Însă, când lucram la privat, acolo nu prea aveai parte de sărbători sau alte libere la fel ca la stat. Îmi amintesc și acum că la PRO TV întotdeauna dacă erai liber de Crăciun, atunci sigur lucrai de Revelion. Sau dacă nimereai Paștele liber, atunci sigur erai de serviciu de 1 Mai”, a mai spus aceasta.

citește și...