Elena Ionescu s-a hotărât ce va face cu banii de la ‘Survivor’! ‘Am stat 15 ani cu chirie, voi lua o casă’

07.06.2020, 16:50
Elena Ionescu s-a hotărât ce va face cu banii de la 'Survivor'! 'Am stat 15 ani cu chirie, voi lua o casă'
Fosta solistă a trupei Mandinga s-a dovedit a fi cea mai luptătoare în show-ul de supraviețuire de la Kanal D

Elena Ionescu a reușit să câștige competiția ‘Survivor România’, de la Kanal D. Fosta solistă a trupei Mandinga s-a dovedit a fi cea mai luptătoare în show-ul de supraviețuire de la Kanal D. Bruneta a petrecut patru luni departe de familie, tocmai în Republica Dominicană.

Deși s-a accidentat de numărate ori și a concurat cu dureri cumplite de picioare în echipa Faimoșilor, Elena Ionescu tot nu s-a lăsat și a pus mâna pe marele premiu de 250.000 de lei.

În ce va investi Elena Ionescu banii de la ‘Survivor’

‘Cel mai  mult  în această competiţie m-a durut lipsa băieţelului meu, Răzvan, mă simţeam de multe ori vinovată că am plecat de acasă. Toată suferinţa se acutiza şi pentru că nu mă înţelegeam cu cei din echipă, simţeam că sunt într-un loc în care nu sunt înţeleasă şi nu ştiam în ce parte să o apuc.

Mi-a fost foarte greu. Au fost multe lipsuri, foamea care ducea la multe tensiuni, dispute. Dar experienţa a fost una absolut unică, s-au legat prietenii extraordinare, ne-am descoperit unii pe alţii, dar şi pe noi înşine, ne-am depăşit multe aşteptări’, a mărturisit solista.

Într-un interviu pentru Click!, ea a recunoscut că a reușit să câștige datorită fiului său, căruia vrea să îi ofere un trai mai bun.

De asemenea, Elena Ionescu s-a hotărât și ce va face cu banii de la ‘Survivor’! Artista este pregătită să renunțe la chirie și să își cumpere propria locuință.

‘Miza, de la început, a fost să îi creez celui mic un cămin, condiţii de viaţă mai bune. Noi am stat în chirie. În 15 ani de când locuiesc în Bucureşti nu am avut ocazia să strâng atât de mulţi bani dintr-o dată să pot să achit o locuinţă, iar acum a venit momentul. De când a venit Răzvan pe lume am o mare responsabilitate faţă de el’, a mai spus ea.

Elena Ionescu a divorțat în 2019

Elena Ionescu a divorțat de tatăl fiului său, Dragoș Stanciu, în 2019, după nici un an de căsnicie. Bărbatul s-a întors la o fostă iubită, cu care de altfel nu ar fi rupt niciodată relaţia.

‘Am divorţat în mod civilizat, la notar, obţinând custodia comună pentru fiul nostru. Este adevărat că în momentul de faţă formez un cuplu cu o fostă prietenă de dinaintea căsătoriei mele dar, în definitiv, acesta nu a fost motivul pentru care am părăsit căminul conjugal’, mărturisea Dragoș, pentru Click!

citește și...