Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la ”Survivor România”. Toată lumea a crezut că s-a înfiripat o idilă

06.06.2020, 10:48
Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la ”Survivor România”. Toată lumea a crezut că s-a înfiripat o idilă

Cântăreața Elena Ionescu a explicat care este relația dintre ea și Emanuel Neagu, fost concurent la ”Survivor România”.  Multă lumea a crezut că între cei doi s-a înfiripat o idilă.

 Emanuel Neagu, fost component al Echipei Războinicilor de la ”Survivor România”, a declarat în numeroase rânduri că Elena Ionescu este genul de femeie care îi place. Multă lume a crezut că între Emanuel și fosta concurentă din echipa Faimoșilor, s-a înfiripat o idilă.

Elena Ionescu a ținut să lămurească lucrurile. Artista a explicat că ea și Emanuel sunt doar prieteni, nimic altceva.

”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa”, a declarat Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Emanuel, cucerit de Elena Ionescu

“Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, spunea Emanuel despre Elena Ionescu.

“Am încercat să mă apropii de ea, ba cu o glumiță, ba cu o vorba bună, poate, poate…Este genul meu de femeie, recunosc. Din nefericire, nu s-a uitat la mine deloc. Ghinionul meu, poate pentru că sunt prea mic, ea fiind cu 10 ani mai mare decât mine, nu știu care-i cauza. Însă, peste toate, indiferent de ce ne oprește, îmi place Elena”, a dăuga el.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

citește și...