Elena Ionescu nu mai crede în povești de iubire. ”Nu am avut timp pentru dragoste”

16.03.2022, 13:00
Elena Ionescu nu mai crede în povești de iubire. ”Nu am avut timp pentru dragoste”

Elena Ionescu nu mai crede în iubire și în instituția căsătoriei. Cântăreața a rămas dezamăgită după divorț și spune că nu a avut timp de dragoste. Acum, solista se bucură de fiul ei spune că nu își dorește o relație cu orice preț. ”Eu îmi doresc o familie, dar nu cu orice preț”.

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat după doar șase luni de la căsătorie, în februarie 2019. Atunci bruneta a susținut că a fost înșelată de Dragoș. Fotomodelul a dezvăluit că el și Elena nu s-au despărțit din cauza infidelității lui. Potrivit spuselor bărbatului, actuala parteneră a apărut în viața lui după ce s-a despărțit de mama copilului său.

Acum, Elena declara că l-a iertat și că îl respectă pe tatăl copilului ei. Vedeta spune că a rămas cu amintirile frumoase din relație.

Ce relație are Elena Ionescu cu fostul soț

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

În ceea ce privește o nouă relație, bruneta spune că nu nu a avut timp de dragoste și că nu dorește să aibă o relație cu orice preț. Solista este un om fericit alături de fiul ei, care va avea o părere importantă dacă cântăreața își va reface viața.

“Imi doresc o familie, dar nu cu orice preț”

„Încă nu am avut timp pentru dragoste. Niciodată nu am să spus că nu îmi doresc, eu îmi doresc o familie, dar nu cu orice preț, asta e clar. Sunt un om împlinit, am tot ce-mi trebuie. Părerea fiului meu pentru mine va fi foarte importantă. În primul rând, el trebuie să aibă niște lucruri pe care eu să le pot accepta în viața mea”, a declarat Elena, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

citește și...