Elena Gheorghe, spectaculoasă în noaptea dintre ani. ”Make-up și păr făcut de mine”

01.01.2021, 16:01
Elena Gheorghe, spectaculoasă în noaptea dintre ani. ”Make-up și păr făcut de mine”
Elena Gheorghe, spectaculoasă în noaptea dintre ani. ”Make-up și păr făcut de mine”

Cântăreața Elena Gheorghe a avut o apariție spectaculoasă în noaptea dintre ani. Artista s-a aeranjat singură și a arătat impecabil la petrecerea de Revelion alături de familia sa.

Chiar dacă a petrecut Revelionul 2021 acasă, Elena Gheorghe a ținut să se prezinte ireproșabiul. pentru petrecerea alătri de familie, Elena Gheorghe s-a machiat și s-a coafat singură. ”Primul revelion acasa… dupa 17 ani. Make-up si par facut de mine☺️ Chiar daca stau acasa m-am aranjat ba chiar mai mult am 2 tinute. Ce sa fac, meseria e de vina?”, le-a împărtășit artista fanilor săi din mediul online.

Ținuta aleasă de Elena Gheorghe pentru noaptea de Anul Nou a fost una care i-a pus foarte bine în valoare silueta. Aceasta a purtat o rochie de culoare albă, scurtă și mulată, care i-a venit perfect. ”Asa petrecem noi acasa, dupa 17 ani in care am fost peste tot dar niciodata acasa:)))
La multi ani cu multa sanatate!”, a mai scris Elena Gheorghe în mediul online.  Artista a făcut și un scurt rezumat al anului 2020: ”Desi a fost un an dificil am avut atatea momente speciale incat l-as retrai pentru ca el n-a fost atat de dur degeaba, ci sa ne invete ceva: iubire, acceptare, sa traim in prezent?Am stat cu ai mei cat n-am stat in toata viata mea si asa mi-am cunoscut cu adevarat familia, am alergat si am simtit cu adevarat libertatea, am trait o sumedenie de sentimente de care nu ma simteam capabila sau pe care nu credeam ca le voi trai vreodata, am ajuns de la pragul disperarii si al fricii la dragoste pura ,la adevarata fericire…”.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.

La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

citește și...