FOTO / Elena Gheorghe, apariție provocatoare. Acoperită doar de un prosop

21.05.2020, 11:29
FOTO / Elena Gheorghe, apariție provocatoare. Acoperită doar de un prosop
FOTO / Elena Gheorghe, apariție provocatoare. Acoperită doar de un prosop

Cântăreața Elena Gheorghe a făcut publică o imagine în care apare într-o ipostază plină de senzualitate.

În imaginea postată pe contul său de Instagram, Elena Gheorghe apare acoperită doar de un prosop, în timp ce se dă cu cremă. Vedeta își afișează picioarele perfecte tonifiate, dar și decolteul sexy. Fanii au fost extrem de încântați să o vadă astfel pe artistă.

„Arăți senzațional”, „Ești foarte frumoasă”, Ești ca o regină a României”, ”Cea mai sexy”, ”Superbă, foarte sexy”, ”Cu frumusețea ta poți să pozezi oriunde!”, ”Frumusețe pură”, ”Regina nopții fermecătoare”, ”Divină”, ”Perfectă”, ”Super frumoasă”, ”Ești minunată” au comentat internauții.

Postarea Elenei Gheorghe a primit peste 12.000 de like-uri de la cei cvare o urmăresc în mediul online.

 

Recunoaște că are discuții cu partenerul de viață

Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel, împreună cu care are doi copii, un băiat și o fetiță.  Cântăreața a mărturisit că are discuții cu partenerul ei de viață, însă acestea pleacă de la cei doi copii ai lor.

”Avem discuții rar, dar mai tot timpul încep de la pitici… Cornel mai cedează câteodată, pentru a calma spiritele încinse de la etajul 11, și pentru câteva minute de liniște, cât să ne tragem suflarea, îi lasă să se joace pe telefon. Eu încerc pe cât posibil să îi țin departe deastfel de „preocupări, și de aici apar mici discuții. Sunt, însă, conștientă că aceste probleme există în toate familiile, deci este generația născută cu gadgetul în mână”, a declarat Elena Gheorghe într-un interviu pentru revista Viva.

De la Mandinga la Eurovision

Elena Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

citește și...