Elena Gheorghe, mărturisire de suflet. ”Atunci câd lupii își dau târcoale să te apere cu toată forța”

18.07.2020, 13:28
Elena Gheorghe, mărturisire de suflet. ”Atunci câd lupii își dau târcoale să te apere cu toată forța”
Elena Gheorghe, mărturisire de suflet. ”Atunci câd lupii își dau târcoale să te apere cu toată forța”

Cântăreața Elena Gheorghe a făcut mărturisiri emoționate despre sora sa, Ana, care zilele acestea și-a aniversat ziua de naștere.

Elena Gheorghe are o relație extraordinară cu sora sa, Ana. Aceasta din urmă și-a aniversat ziua de naștere de curând, ocazie cu care Elena Gheorghe i-a făcut o declarație neașteptată și plină de emoție.

”Cine nu are o soră să caute în toată lumea… E atât de valoros să existe în lumea asta mare o persoană care să te iubească așa cum ești, cu bune, cu rele, să te înțeleagă fără să te judece, să te ajute fără să aștepte ceva în schimb, să fie lângă ține mereu și atunci când “lupii” îți dau târcoale să te apere cu toată forța ei, deși ea e atât de delicată, dar prin iubirea ei devine atât de puternică, imbatabilă.

Tocmai ai cunoscut-o pe @pirvulescuana sora mea, mereu, întotdeauna.  E un munte de bunătate, un râu de iubire, o mare de înțelegere. La mulți ani, suflet bun!”, a fost mesajul transmis de Elena Gheorghe de ziua de naștere a surorii sale.

Elena Gheorghe a aniversat opt ani de căsnicie

Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. Zilele acestea, artista și partenerul ei de viață au aniversat opt ani de la nunta lor.

”8 ani de căsnicie și 15 ani de când suntem împreună la bine și la greu?”, a notat Elena Gheorghe în mediul online, acolo unde a dat publicității și o fotografie de la nuntă. Artista a fost o mireasă superbă.

De la Mandinga la Eurovision

Elena Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

citește și...