Elena Gheorghe: ”E în regulă să-mi dau voie să fiu așa, mă simt vulnerabilă și debusolată”

05.10.2020, 12:46
Elena Gheorghe: ”E în regulă să-mi dau voie să fiu așa, mă simt vulnerabilă și debusolată”
Elena Gheorghe: ”E in regulă să-mi dau voie să fiu așa, mă simt vulnerabilă și debusolată”

Elena Gheorghe a transmis un mesaj plin de melancolie pe contul său de socializare.

Cântăreața Elena Gheorghe a fost curprinsă de melancolie, după cum le-a mărturisit fanilor săi din mediul online.

”Astăzi am deschis ochii, m-am dat jos din pat și am putut să simt mirosul de toamnă, vântul mi-a șoptit că nu mai e mult până totul va fi bine … înainte mi se părea ceva normal, era ceva care mi se cuvenea, azi sunt recunoscătoare și fericită că pot face asta, că pot simți așa…

Fiecare zi se așterne peste o pagină nou-nouță, iar noi avem penița pentru a scrie povestea și noi putem să facem din ea o poveste tristă sau fericită, e alegerea noastră.  Și câteodată simt să fiu tristă și e în regulă să-mi dau voie să fiu așa, mă simt vulnerabilă și debusolată și e ok să las starea asta să se consume atâta timp cât știu care este motivul și ea nu devine starea mea normală.

Cred că la un moment dat dacă te tot chinui să fii doar “bine” se strâng niște lucruri în subconștient care pe termen lung ar face mult rău așa că prefer să las tristețea să plece ușor ușor atunci când o simt…
Poate îți sună cunoscut.  Melancolie de toamna??”, le-a transmis vedeta celor care o urmăresc pe rețelelel de socializare.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

citește și...