Elena Gheorghe, despre prima zi de grădiniță la fetiței sale. ”Am plecat ușurată ca în vacanță”

05.05.2021, 15:00
Elena Gheorghe, despre prima zi de grădiniță la fetiței sale. ”Am plecat ușurată ca în vacanță”
Elena Gheorghe, despre prima zi de grădiniță la fetiței sale. ”Am plecat ușurată ca în vacanță”

Cântăreața Elena Gheorghe și-a dus fetița la grădiniță. Artista a povestit cum a fost experiența pentru ea și micuța sa.

Elena Gheorghe a povestit, în mediul online, că prima zi de grădiniță a fetiței sale, Amelie, nu se compară nici pe departe cu prima zi în care băiețelul ei, Nicholas, a mers la grădiniță.

”Prima zi de gradi… Ame a zis ca nu merge la gradi, ea merge ca Nicholas la After ca nu mai e de gradi, ea e mare:) Ok, am zis! After, gradi nu conteaza cum vrei sa-i spui important e sa mergem. Emotii? Nu se compara cu prima experienta, adica cu prima zi de gradi a lui Nico! Atunci a fost jale, cu plansete, cu pandit pe la poarti, tot familionul venise:) Acum pe simplu: am gasit o cafenea langa gradinita, am servit-o vorbind la telefon despre lucruri care s-au inghesuit in agenda (caci le-am lasat pe toate dupa Paste:) si am plecat usurata ca in vacanta, desi am treaba de ma intreb daca o termin in timp util. Ma bucur ca e cu verisoara ei, Ania, si abia astept fotografia care va ramane memorabila, asa cum a fost si a baietilor? Sper sa vrea si maine:)”, a povestit Elena Gheorghe în mediul online.

Elena Gheorghe este căsătorită și are doi copii

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe.La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsprezecelea.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie.

Elena Gheorghe a povestit, într-un interviu, cum a fost cerută în căsătorie de Cornel. „Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo. Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături. Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui. Voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el. A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul. Când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri”, explica vedeta.

citește și...