Elena Cârstea se confesează. ”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”

29.06.2020, 15:43
Elena Cârstea se confesează. ”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”
Elena Cârstea se confesează. ”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”

Renumita cântăreață Elena Cârstea a făcut mărturisiri despre viața ei pe o rețea de socializare. Vedeta, stabilită de mulți ani în SUA, a mărturisit că îi este dor de România.

Elena Cârstea a părăsit România în urmă cu mulți ani. Artista s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Elena Cârstea are două fete adoptate, Sanda și Adriana. În America, vedeta a lăsat deoparte muzica și este agent imobiliar.

În postarea pe care a făcut-o pe o rețea de socializare, Elena Cârstea a afirmat că duce dorul meleagurilor natale.

”Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!”, a afirmat artista, potrivit click.ro.

Despre activitatea ei ca agent imobiliar, Elena Cârstea a spus că în această perioadă se desfășoară mai greu.

”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”, a afirmat vedeta.

Elena Cârstea a adus-o pe mama ei în Florida. Artista a dezvăluit că aceasta nu se simte prea bine.

”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”, a mai povestit cântăreața, potrivit sursei citate.

Are cetățenie americană

Elena Cârstea și-a luat cetățenia americană în urmă cu un an.

”M-am trezit că îmi expiră rezidenţa în doi ani şi am zis hai să depunem odată actele, că cine ştie ce se mai întâmplă. Şi totul a mers foarte repede, iar în şase luni mi-au dat cetăţenia. Fiicele mele au deja cetăţenia americană”, afirma ea.

Vedeta explica și cum au decurs probele.

”După ce autorităţile te cheamă la trei interviuri preliminare, îţi iau amprentele şi toate datele personale, îţi dau o carte pe care trebuie să o înveţi. Apoi te întreabă la întâmplare din această carte. Dacă nu ştii răspunsurile, reiei toată procedura de la capăt. Sunt informaţii despre guvern, organizaţii, legi, preşedinţi, cine conduce ţara dacă se întâmplă ceva cu preşedintele, elemente de geografie şi de istorie…

Am învăţat aceste lucruri cu mult timp înainte, când făceam teste online, să văd dacă ştiu ceva. Şi necitind cartea, făceam mereu 90-95 de puncte din 100. Chiar nu am fost stresată, dar m-a ţinut două ore la interviul final. M-a întrebat de toate. Vorbesc cursiv engleză şi i-am convins că ştiu”, adăuga artista.

citește și...