Viața Elenei Cârstea a fost marcată numai de necazuri. Cum a murit una dintre surorile ei la doar 28 de ani

16.09.2019, 15:19

Elena Cârstea locuiește de mai bine de 13 ani în America, alături de cele două fiice pe care le-a luat de la orfelinat. A renunțat definitiv la industria muzicală și a început o viață nouă la o agenție imobiliară.

Viața Elenei Cârstea a fost marcată numai de necazuri. Cum a murit una dintre surorile ei la doar 28 de ani

De-a lungul timpului, Elena Cârstea a avut numai necazuri. În urmă cu mulți ani, fosta artistă și-a pierdut una dintre surori într-un mod cumplit, la doar 28 de ani. Moartea Sandei a rămas învăluită în mister. Inițial s-a spus că sora Elenei Cârstea a murit la Revoluție, însă Elena nu a crezut niciodată în această ipoteză. De asemenea, familia ei s-a destrămat în urma acestei tragedii.

Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinatate cu vasul şi cu echipajul vasului’, a povestit Elena Cârstea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mie nu mi-a fost teamă, pentru că, nu-i aşa, de câte ori poţi să mă omori? Părinţii mei m-au rugat să las lucrurile aşa pentru că le-a fost teamă să nu mă piardă şi pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a îmbolnăvit şi a murit la puţin timp, iar mama a fost marcată pe viaţă‘, a mai spus aceasta.

În 2017, Elena Cârstea a trecut prin altă dramă. Și-a pierdut și cealaltă soră, Ofelia, răpusă de cancer la 48 de ani.

În urmă cu doi ani, Elena Cârstea și-a pierdut și cealaltă soră, Ofelia, răpusă de cancer la 48 de ani. Ofelia era avocat și avea un băiețel de 13 ani.

Nici solista nu a fost scutită de probleme de sănătate. În septembrie 2009 a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, fiind operată peste Ocean, la o clinică din Florida. Operaţia, ale cărei costuri s-au ridicat la circa 100.000 $, a fost amânată de câteva ori, din cauza unor complicaţii la nivelul tiroidei, care nu permiteau înlăturarea anevrismului.

citește și...