Elena Băsescu și Codin Maticiuc, prietenie de o viață. De când se cunosc cei doi și ce spun despre relația lor

19.10.2020, 15:38
Elena Băsescu și Codin Maticiuc, prietenie de o viață. De când se cunosc cei doi și ce spun despre relația lor

Elena Băsescu și Codin Maticiuc au fost prezenți în platoul unei emisiuni de televiziune, unde au vorbit despre relația de prietenie care îi leagă.

Elena Băsescu și Codin Maticiuc au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Pe cei doi îi leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani.

”Elena este o mamă eroină”, a mărturisit Codin Maticiuc despre cea cu care este prietenă încă din liceu.

”O cunosc de 23 de ani. Am fost colegi. Din clasa a zecea a venit la mine în liceu. Am fost la un moment dat și colegi de bancă. Era foarte bună, era foarte mișto. Elena mi-a devenity foarte bună prietenă. Am fost și cavaler de onoare la nunta ei. Avem multe povestiri. Avem foarte multe povești împreună, am făcut și vacxanțe împreună”, a spus Codin Maticiuc.

”Cred că tata era primar general când ne-am împrietenit noi”, a spus Elena Băsescu, care a participat de curând la emisiunea ”Masked Singer România”.

”Când ai venit la mine în clasă era ministrul Transporturilor… Au fost multe exagerări de presă în ceea ce o privește pe Elena. Ea nu prea ieșea în club. Când ieșea, ea nu știa dacă are vreu SPP-ist. Nu venea nicio din asta să vină cu cineva sau… Venea de multe ori și stătea cu mine… mai multe figuri aveam eu”, a adăugat Codin Maticiuc.

”Mult mai multe figuri. El avea bodyguard șofer. Mă lăsa și pe mine acasă”, i-a replicat Elena Băsescu lui Codin.


Elena Băsescu a vorbit despre copiii săi

Elena Băsescu este mama a trei copii. Despre viața ei de mămică a vorbit aceasta la emisiunea respectivă.

”Fetița cea mică are doi ani, băiețelul Traian are cinci ani și jumătate și fetioța cea mare are șapte ani. Sofia, Traian și Anastasia. Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață”, a spus Elena Băsescu.

Ea a mărturisit și cum este tatăl său, Traian Băsescu, fostul președinte al României, ca bunic.

”Un bunic foarte implicat. Extraordinar de implicat. Acum este perioaeda în care îi arată fetiței mele, Sofia, cum să folosească mailul. I-a făcut adresă de mail. La șapte ani…

Cu copiii am fost destul de stricți cu ei, toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus gata este prea mult, este prea multă gălăgie, au înțeles. Și îl ascultă pe tata doar dintr-o privire, doar când se uită tata la ei”, a mai spus Elena Băsescu.

citește și...