Elena Băsescu, probleme în trafic. ”Înțeleg că am greșit, voi plăti amenda”

07.11.2020, 11:27
Elena Băsescu, probleme în trafic. ”Înțeleg că am greșit, voi plăti amenda”
Elena Băsescu, probleme în trafic. ”Înțeleg că am greșit, voi plăti amenda”

Mașina Elenei Băsescu a fost ridicată de pe o stradă din Constanța unde fusese parcată neregulamentar.

Elena Băsescu, fata cea mică a ex-președintelui României, Traian Băsescu, și-a recunoscut greșeala și a explicat că va plăti amenda.

”Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată.Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a explicat Elena Băsescu în mediul online.

Elena Băsescu e mamă a trei copii

Elena Băsescu este mama a trei copii. Despre viața ei de mămică a vorbit aceasta lao emisiune de televiziune. ”Fetița cea mică are doi ani, băiețelul Traian are cinci ani și jumătate și fetioța cea mare are șapte ani. Sofia, Traian și Anastasia. Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață”, a spus Elena Băsescu.

Ea a mărturisit și cum este tatăl său, Traian Băsescu, fostul președinte al României, ca bunic.

”Un bunic foarte implicat. Extraordinar de implicat. Acum este perioaeda în care îi arată fetiței mele, Sofia, cum să folosească mailul. I-a făcut adresă de mail. La șapte ani… Cu copiii am fost destul de stricți cu ei, toată familia. Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus gata este prea mult, este prea multă gălăgie, au înțeles. Și îl ascultă pe tata doar dintr-o privire, doar când se uită tata la ei”, a mai spus Elena Băsescu.

citește și...