Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor petrecere sărbătorile la Chișinău! Artistul va sta cu viitorii socri

24.12.2020, 14:53
Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor petrecere sărbătorile la Chișinău! Artistul va sta cu viitorii socri
Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor petrecere sărbătorile la Chișinău! Artistul va sta cu viitorii socri

Relația de iubire a lui Edward Sanda și Cleopatra Stratan merge ca pe roate. Anul acesta, cei doi vor petrece sărbătorile de iarnă la Chișinău, alături de familia Cleopatrei. 

Este pentru prima dată când Edward Sanda va petrece mai mult timp cu viitorii lui socri. Tânărul de 23 de ani a cerut-o de soție pe Cleopatra Stratan în ziua în care aceasta a devenit majoră.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, împreună de sărbători

‘Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună, vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de Sărbători, să participăm la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa «Cozonac», dar nu știm nici unul să-l facem.

Poate încercăm acum! Ne vom relaxa uitându-ne la filme. Abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de Sărbătorile pe rit vechi’, a spus Edward Sanda, scrie Click!

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În ultima perioadă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stat separat, el la București, ea la Chișinău.

‘Va fi primul nostru Crăciun împreună și primul Revelion! Marcăm trecerea în noul an. Facem și cu familia și cu noi doi, încercăm să ne împărțim cum putem. Eu merg la Chișinău! Într-adevăr, sunt alte obiceiuri, dar nu se mai ține cont de ele. Părinții mei nu pot veni cu mine, deoarece este mai greu cu pandemia, cu granița, cu actele. Noi oricum mai avem treabă acolo și până de sărbători’, a mai dezvăluit artistul.

Cum s-au îndrăgostit cei doi

Cleopatra Stratan a afirmat că a știut încă de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Artista a mai explicat și cum a fost momentul în care ea și iubitul ei și-au spus primul ”Te iubesc”.

‘Din prima clipă în care l-am văzut, am știut acest lucru, chiar dacă nu ne cunoșteam. Doar faptul că mă îndrăgostisem și că îmi doream foarte mult să fim împreună, îmi dădea încredere că alaturi de el voi fi cu adevărat fericită… Este un lucru pe care l-am simțit deodată de la început. Am spus amândoi în același timp “Te iubesc” pentru că amândoi am simțit asta’, povestea solista într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. 

citește și...