Edward Sanda n-a mai văzut-o de o lună pe Cleopatra Stratan. ”Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul”

10.12.2020, 11:56
Edward Sanda n-a mai văzut-o de o lună pe Cleopatra Stratan. ”Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul”
Edward Sanda n-a mai văzut-o de o lună pe Cleopatra Stratan. ”Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul”

Edward Sanda a mărturisit că îi este foarte dor de iubita lui, cântăreața Cleopatra Stratan , pe care nu a mai văzut-o de o lună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În ultima perioadă, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stat separat, el la București, ea la Chișinău, astfel că nu s-au văzut de o lună de zile. Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, că îi este foarte dor de iubita lui. ”De o lună nu ne-am mai văzut! Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul! Da, mă topesc de dorul ei! Se uită la noi acum!”, a spus acesta, citat de spynews.ro.

”Avem cele mai lungi discuții. Nu m-am schimbat în rău, ba din contră, m-a colorat așa mai mult, m-a aprins și mai rău! Am mai multă inspirație! E frumos să iubești și să fii iubit, ce să mai”, a mai spus Edward Sanda despre Cleropatra Stratan.

Unde vor petrece sărbătorile Cleopatra Statan și Edward Sanda

”Va fi primul nostru Crăciun împreună și primul Revelion! Marcăm trecerea în noul an. Facem și cu familia și cu noi doi, încercăm să ne împărțim cum putem. Eu merg la Chișinău! Într-adevăr, sunt alte obiceiuri, dar nu se mai ține cont de ele. Părinții mei nu pot veni cu mine, deoarece este mai greu cu pandemia, cu granița, cu actele. Noi oricum mai avem treabă acolo și până de sărbători”, a dezvăluit artistul.

Edward Sanda a vorbit și despre planurile de viitor ale lui și ale iubitei sale, Cleopatra Stratan.

”Avem planuri de viitor împreună, dar cel mai important lucru este să vină ea aici. Aici ea o să se ocupe de tot, de carieră, de orice. E greu pentru că atunci când ai nevoie de un om care e fix la fel ca sufletul tău și îl iubești din tot sufletul e greu, când e distanța asta. Dar revederea e altceva”, a completat el.

citește și...