“E o rușine să-l vezi pe Mike Tyson cum e astăzi”. Ce spune tatăl unui boxer britanic despre campionul mondial la box

04.10.2022, 17:42

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a fost unul dintre cei mai mari atleți care au călcat vreodată în ringul de box. Performanțele emblematice ale lui Tyson în interiorul ringului și excentricitatea sa în afara ringului nu au făcut decât să-i ridice și mai mult statutul de unul dintre titanii boxului. Între timp, tatăl lui Tyson Fury, un boxer britanic, a avut câteva cuvinte bune de spus despre Tyson. Mai ales în ceea ce privește faptul că acesta urmează tratamente cu celule stem.

Fury a fost intervievat si vorbea despre dorința sa de a lupta cu Tyson. În timpul conversației, el a fost inițial numai cuvinte de laudă la adresa legendarului greu. Fury a spus: “Mike Tyson avea multă mișcare. O mulțime de mișcări ale capului”.

Tyson a fost supus anterior unor tratamente cu celule stem pentru a se pregăti pentru revenirea sa în box. Vorbind despre acestea, Fury a declarat: “Știți, este păcat să-l văd, cum este astăzi… cu celule stem, transfuzii de sânge pentru a-l face mai tânăr.”, potrivit essentiallysports.com.

Mike Tyson se supune unor tratamente cu celule stem

Cu toate acestea, Fury a adăugat că îl place pe Tyson și că ar fi onorat să urce în ring cu legenda. În plus, merită menționat faptul că declarația lui Fury a venit într-un moment în care sănătatea și bunăstarea lui Tyson erau sub observație.

Mike Tyson s-a retras din boxul profesionist în anul 2005. Și s-a îndepărtat complet de acest sport timp de aproape 15 ani.

“Mă simt ca o persoană diferită”

Tyson a stat de vorbă cu legenda NBA Shaquille O’Neal. Și acesta a fost momentul în care s-a destăinuit despre faptul că a urmat un tratament cu celule stem. Vorbind despre acestea, el a spus: “Mă simt ca o persoană diferită, dar nu pot înțelege de ce mă simt așa. Este cu adevărat sălbatic ce pot face oamenii de știință”.

El a menționat că tratamentul l-a ajutat să revină la sport.

 

citește și...