Dan Negru, dietă minune! Cum slăbește 5 kilograme în 3 zile

10.07.2019, 12:37
Dan Negru, dietă minune! Cum slăbește 5 kilograme în 3 zile
Dan Negru se uită foarte mult la televizor

De peste 25 de ani, Dan Negru este o prezența constantă pe micul ecran și întotdeauna și-a ținut greutatea sub control. Prezentatorul TV a dezvăluit, recent, cum reușește să se mențină în formă și la ce dietă foarte eficientă apelează. 

Într-un interviu pentru Click, Dan Negru a povestit cum reușește să slăbească în doar trei zile chiar și cinci kilograme. Vedeta TV a mărturisit că, din cauza agitației și a nemâncării, dă jos kilogramele, fără să-și dorească asta: „Am tabieturile mele pe care le păstrez de 20 de ani la revelioane. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar, după cele trei zile în care filmez Revelionul, slăbesc între trei și cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane. E poate cea mai bună cură de slăbire: revelion plus ceai negru și dai jos trei până la cinci kilograme. E rețetă pe care o am de 20 de ani”.

E pasionat de ceaiuri

Negru a vorbit și despre pasiunea sa pentru ceaiuri. „Soția mea, Codruța, îmi pregătește în zilele acelea cel puțin 10 litri de ceai negru. Sunt un mare băutor de ceaiuri, iar în perioada filmărilor de revelion fac exces de ceaiuri”, a spus vedeta. 

Are un televizor doar al lui acasă

Acesta a povestit că nu ratează nicio emisiune TV și că acasă are un televizor doar al lui: „Ne împărțim televizoarele în casă. Eu nu ratez nici un show tv, fie că e de la Kanal D, PRO TV sau Antena 1. Pierd multe ore la TV urmărind orice nimicuri. Și, când nu sunt acasă, înregistrez emisiunile și le văd noaptea târziu. Știu tot ce mișcă în piața TV din România și chiar din lume. Am o antenă uriașă de satelit cu care prind marile posturi TV din lume. Aș spune că sunt workaholic de TV”.

citește și...