Ce adevăruri dureroase scoate la iveală tatăl lui George Burcea! ”Nu sunt sigur că este copilul meu. Mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie”

27.02.2020, 11:33
Ce adevăruri dureroase scoate la iveală tatăl lui George Burcea! ”Nu sunt sigur că este copilul meu. Mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie”
e adevăruri dureroase scoate la iveală tatăl lui George Burcea! ”Nu sunt sigur că este copilul meu. Mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie”

Nelu Burcea, tatăl actorului George Burcea, a făcut declarații dureroase despre familia sa. Acesta a afirmat că nu este sigur că George este copilul său.

Nelu Burcea a declarat, pentru impact.ro, că George Burcea ar putea să nu fie copilul său. Bărbatul a afirmat că soția sa l-a înșelat cu doi bărbați.

“Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine. I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa”, a dezvăluit Nelu Burcea.

De asemenea, tatăl lui George Burcea a afirmat că mama copiilor săi a lucrat ca damă de companie în Turcia.

“În Turcia, mama copiilor mei a lucrat ca damă de companie. Da, îmi asum tot ceea ce spun pentru că nu mint. George știe foarte bine cu ce s-a ocupat mama lui atâția ani. Știe și el, știu și frații lui, au discutat despre asta. Să-l întrebați la cât timp își vedea el mama. Vă spun eu: la un an sau chiar mai rar”, a mai spus Nelu Burcea pentru sursa mai sus-menționată.

George Burcea și tatăl său au o relație tensionată. De curând, George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violență domestică. Ulterior, tatăl actorului a făcut declarații în care afirmă că fiul său a vrut să-l omoare.

citește și...