Dramele prin care a trecut Dan Helciug. A crescut fără mamă și a rămas fără casă după ce aceasta a ars din temelie

20.10.2020, 14:44
Dramele prin care a trecut Dan Helciug. A crescut fără mamă și a rămas fără casă după ce aceasta a ars din temelie
Dramele prin care a trecut Dan Helciug. A crescut fără mamă și a rămas fără casă după ce aceasta a ars din temelie

Dan Helciug este mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele acestuia se ascund adevărate drame. Artistul a dat detalii necunoscute din viața sa de familie.

Dan Helciug a fost invitat la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a povestit despre copilăria lui marcată de greutăți. A crescut fără mamă și a rămas fără casă după ce aceasta a ars din temelii.

Viața mea a fost și este o telenovelă. Am crescut într-o familie cu părinți despărțiți. Ai mei s-au despărțit când aveam 5 ani. Eu am rămas cu tatăl”, a spus cântărețul.

”Ai mei au fost căsătoriți timp de 18 ani. A fost un șoc și pentru ei. Poveste clasică, ea s-a îndrăgostiut de altcineva, noi am rămas cu tata, eu și cu sora mea. aveam cinci ani, ea doi ani. A fost un șoc pentru noi. Zona afectivă ne-a fost afectată. Am păstrat legătura, mai mergeam la ea în vacanțe, aveam o relație bună. dar drumurile au fost despărțite. Practic eu am văzut-o de câteva ori în viața mea. Doar în anumite vacanțe. Cu tata plecam”, a mai spus cântărețul.

Apartmentul în care locuia familia lui Dan Helciug a luat foc de la un scurtcircuit

Dan Helciug și-a amintit și de un alt episod tragic din copilăria sa, când casa în care locuia cu familia a luat foc de la un scurtcircuit.

”În 1986, exact pe 1 aprilie, din cauza unui scurtcircuit într-una dintre camerele apartamentului nostru, vila fiind veche, construită dinainte de Al Doilea Război Mondial, aveam acolo o bibliotecă de vreo 2.000-3.000 de cărți, care au ars mocnit. Tata dormea acolo, dar în seara respectivă l-am chemat să vedem nu știu ce, un serial – Balzac, el a rămas și a dormit la noi în cameră că aveam un pat suplimentar. Ăsta a fost norocul lui pentru că altfel s-ar fi înnăbușit în incendiu.

A ars camera mocnit, până la urmă noi ne-am trezit, am ieșit afară, ne-au scos vecinii. Tata a rămas, la etajul trei, a încercat să stingă incendiul și nu s-a putut. Roată lumea a sunat la pompieri, ei au întârziat cam vreo două ore. Și în centrul Capitalei. A fost foarte stranie povestea. temperatyura din casă, măsurată de specialiști, a fost cam la o mie de grade, se topise tot, arăta apartamentul ca într-un film de groază”, a spus Dan Helciug.

”Noi am ieșit afară în fața casei, tata ieșise pe geam pentru că nu mai putea să iasă din apartament, s-a ținut de o bară până au venit pompierii. A fost dus la spital. Timp de vreo trei luni, cu arsuri mari. Aveam 12 ani, am stat o perioadă prin vecini, prieteni…

… Tata a reușit ulterior să renoveze casa… Am ales să închid acele amintiri…Toate aceste povești pe care le-am trăit m-au înarmat să merg mai departe”, a încheiat el.

citește și...