De ce a divorțat Mihai Constantinescu de prima soție! Cine e amanta celebră care le-ar fi distrus căsnicia

29.10.2019, 20:23
De ce a divorțat Mihai Constantinescu de prima soție! Cine e amanta celebră care le-ar fi distrus căsnicia
De ce a divorțat Mihai Constantinescu de prima soție! Cine e amanta celebră care le-ar fi distrus căsnicia

Prima soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a vorbit deschis la un moment dat despre motivul divorțului dintre ea și artist. Femeia susține că o artistă celebră le-a distrus căsnicia. 

Mihaela Constantinescu a povestit, pentru revista Tango, despre separarea de artist și cauzele care au dus la despărțire.

Cine e amanta celebră care le-ar fi distrus căsnicia

Femeia spunea că a fost vorba de infidelitate și că soțul ei avea o relație cu colega sa de breaslă Anastasia Lazariuc. 

„Trăiam în aceeași lume și lucrurile astea se aflau. Dar chiar dacă nu aș fi aflat, aș fi simțit-o. Am trecut peste mai multe episoade de genul acesta fără mari probleme pentru că nu m-aș fi gândit că noi doi am putea ajunge ceea ce suntem astăzi. Doar doi buni prieteni. Pentru mine el era universul, era tot ce putea fi mai bun pentru sufletul meu. Pot spune cu mâna pe inimă ca bărbatul vieții mele a fost Mihai.”, a povestit Mihaela.

De ce a divorțat Mihai Constantinescu de prima soție

Femeia a vorbit și despre escapadele acestuia: „Treceam peste escapadele lui pentru că învățasem să-l cunosc. Nu voia să-mi facă rău. Nici nu bănuia că eu aflam totul. El este aerian. Nu trăiește în realitate. Ere o lume a lui. E un artist în toate sensurile cuvântului. Dar, la un moment dat, am vrut să fug. Cineva venit de-afară, care ne-a cunoscut pe amândoi, a vazut ce se întâmpla și s-a îndrăgostit de mine atât de tare, încât a făcut totul ca să mă cucerească”. 

Mihaela susține că solistul a înșelat-o la doar șase zile după ce s-au căsătorit: „Mi-a promis că îmi va fi fidel. Și a fost. Șase zile după căsătorie. Nu am avut nici lună de miere și nici nu ne-am căsătorit la biserică, pentru că el nu credea în biserică. După o săptămână a început să trăiască așa cum îi place lui, liber. Fără să ne certăm. Începusem să-l înțeleg și să-l accept așa cum era, dar a fost distrus de nimeni alta decât Anastasia Lazariuc. Ea a pus capăt familiei noastre, iubirii noastre, visurilor noastre”.

În plus, Mihaela a spus cum a realizat că soțul ei și Lazariuc au o relație:

„Mi-am dat seama de relația lor când m-am întors odată din Italia și am văzut la mâna ei o brățară pe care Mihai mi-o făcuse cadou cu ani în urmă. Acum i-o dăruise ei. Când am intrat în casă ea era pe patul meu, abia ieșită din duș, cu halatul meu de baie, cu părul strâns cu clamele mele, cu papucii mei. Și lângă ea, în pat, era, somnoros, bărbatul meu”. 

 

citește și...