Drama neștiută a Corneliei Catanga. ”M-au aruncat sub pat”

10.03.2021, 15:08
Drama neștiută a Corneliei Catanga. ”M-au aruncat sub pat”
Drama neștiută a Corneliei Catanga. ”M-au aruncat sub pat”

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia catanga a făcut mărturisiri incredibile despre viața sa.

Cornelia Catanga a ost aruncată la naștere de bunica și mătușa sa, după ce au crezut că este moartă. Cântăreața de muzică de petrecere s-a născut prematur la 7 luni și cântăreața doar 850 de grame. ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus ”aoleu, pentru neagra asta să se nenorocească sora mea”. Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul”, a dezvăluit Cornelia Catanga la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, relatează spynews.ro.

”Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a mai spus artista.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu

Cornelia Catanga este căsătorită cu Aurel Pădureanu. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru.

Băiatul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu, după cum a dezvăluit interpreta de muzică de petrecere pentru impact.ro.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga.

citește și...