Dramă în familia Cristinei Spătar. ”Astăzi tatăl meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar”

25.10.2020, 11:29
Dramă în familia Cristinei Spătar. ”Astăzi tatăl meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar”
Dramă în familia Cristinei Spătar. ”Astăzi tatăl meu, acum recent am aflat, are și el cancer ganglionar”

Cântăreața Cristina Spătar a făcut mărturisiri despre familia sa. Vedeta a vorbit despre dramele prin care a trecut.

Cristina Spătar a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre dramele din familia sa. Pe la vârsta de 22 de ani, Cristina Spătar și-a pierdut mama, care suferea de cancer. Ea a îngrijit-o timp de 3 ani, sora ei fiind plecată în străinătate, iar tatăl le-a părăsit.

”Prima mare încercare din viața mea a fost atunci când mamam mea s-a îmbolnăvit de cancer. Aveam în jur de 22 de ani. Atunci a fost cea mai mare lovitură… Eu am stat lângă ea și am îngrijit-o șio chestia asta m-a marcat oarte tare… Din păcate, tatăl meu, atunci când mama mea s-a îmbolnăvit, și-a urmat6 cursul vieții, a părăsit-o. Lucrul acesta a demoralizat-o foarte tare. El a părăsit-o și ulterior a încercat să-și refacă viața cu diverse doamne. Toate, pe rând, la o bucată de timp, toate mureu de cancer, ca și mama mea. Iar astăzi tatăl meu, acum recent am aflat, că are și el cancer ganglionar. Alături de sora mea, încercăm să facem tot ce putem să-i fim alături, pentru că nu e ușor. Chiar dacă el a fost un tip foarte dur, el ne-a educat așa militărește, e totuși tatăl nostru și trebuie să avem grijă de el. Și încerc să fac față, cu toate că nici mie nu îmi este bine”, a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar este divorțată și are doi copii

Cristina Spătar a fost căsătorită cu Alin Ionescu. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Aida și Albert. În prezent, artista trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat care cu 20 de ani mai tânăr ca ea.

În prezent, copiii sunt cei care o susțin și o ajută pe cântăreață să meargă mai departe.

”Există Dumnezeu și cred că El îmi dă toate astea ca lecții, să învăț din toate astea. Așa se spune din bătrâni, că fiecare are de dus o cruce. A mea e cam grea, dar trebuie să o duc. Iar copiii sunt ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu”, a mai spus vedeta la emisiunea respectivă.

 

citește și...